LadyCaro
Fanka BB :)
Sono jest pod usg, dlatego po nim można się starać ja bym na Twoim miejscu odpuściła ten cykl.Tak, to chyba było zwykle. Kontrast plus rtg. Nie wiem na czym polega sono
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sono jest pod usg, dlatego po nim można się starać ja bym na Twoim miejscu odpuściła ten cykl.Tak, to chyba było zwykle. Kontrast plus rtg. Nie wiem na czym polega sono
Dopiero pierwszy cykl, ten obecny.Ile bierzesz clo?
Hmm, chodzi o to napromieniowanie? Kurczę w szpitalu powiedzieli mi ze nie ma żadnych przeciwskazan a ze wręcz powinnysmy działacSono jest pod usg, dlatego po nim można się starać ja bym na Twoim miejscu odpuściła ten cykl.
tak, dokładnie.Hmm, chodzi o to napromieniowanie? Kurczę w szpitalu powiedzieli mi ze nie ma żadnych przeciwskazan a ze wręcz powinnysmy działac
Hm ni to chyba odczekamy, wolę nie ryzykowaćtak, dokładnie.
To powiem Ci, ze jestem zaskoczona, zawsze raczej słyszałam, ze po HSG lekarze kazali odczekać...
Hm nie znam się ale nie jest tak że to kiedyś trzeba było odczekać, a teraz wiązka promieniowania jest tak mała że większe już naświetlenie jest przy wykonywaniu RTG zęba po którym nie ma przeciwwskazań do starania się. Może się mylę ale coś takiego kiedyś słyszałam.tak, dokładnie.
To powiem Ci, ze jestem zaskoczona, zawsze raczej słyszałam, ze po HSG lekarze kazali odczekać...
może dawno nie aktualizowałam swojej wiedzy w tym temacie. Natomiast tak mi się kojarzy, ze wielu dziewczynom kazali czekać.Hm nie znam się ale nie jest tak że to kiedyś trzeba było odczekać, a teraz wiązka promieniowania jest tak mała że większe już naświetlenie jest przy wykonywaniu RTG zęba po którym nie ma przeciwwskazań do starania się. Może się mylę ale coś takiego kiedyś słyszałam.
W sensie jaka dawka ja też ten cykl pierwdlszy na clo i miovelia nac.Dopiero pierwszy cykl, ten obecny.
Mi lekarze (przeprowadzający hsg i mój gin) mówili żeby ten miesiąc w którym robiłam sobie odpuścić. Bo że ryzyko po naprominiowaniu i kontraście
Przepraszam dziewczyny, że się wpierdalam, ale uważam że to ważne info. Również miałam powtarzaną drugą drożność z kontrastem RTG w szpitalu i żaden lekarz ani moja dr prowadząca ani lekarz wykonujący zabieg ani ordynator nie zakazali starań w tym cyklu. Wręcz zalecali starania. Dostałam antybiotyk na 5 dni i jedynie zakaz był w pierwszy dzień po zabiegu kiedy plamilam.Wybacz, ze nie pamiętam, ale miałaś zwykłe czy Sono? Po zwykłym nie powinno się starać w tym samym miesiącu, po sono można
ciekawe, no sama nie wiem. I tak nie mam pęcherzyka dominującego wiec może rzeczywiście odczekam a już starego nastawiłam…Hm nie znam się ale nie jest tak że to kiedyś trzeba było odczekać, a teraz wiązka promieniowania jest tak mała że większe już naświetlenie jest przy wykonywaniu RTG zęba po którym nie ma przeciwwskazań do starania się. Może się mylę ale coś takiego kiedyś słyszałam.