reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Cześć dziewczyny! Lecimy dzisiaj z mężem na urlop - prawie na dwa tygodnie! Ogromnie mi tego potrzeba 😊 ale niestety boje się latać, więc postanowiłam zrobić test, żeby na spokojnie wziąć waleriane. No i jakiś turbo słaby cień przebija. Jestem w 9dpo, jakoś słabo wierzę, że to prawdziwy cień, bo taki mialam już w poprzednim cyklu, a następnego dnia była tylko biel. Co o tym myślicie? Widzicie coś w ogóle?Przycpac walerianke, czy lepiej odpalić sobie jakieś medytacje na stres? 🤣😅 jak tak patrzę na to zdjęcie, to nic nawet nie widać 😅
Jakiś cień widać, oby to było to 🤞🏻 czekamy na jutrzejsze zdjęcie testu z porządną krechą i pięknym widokiem wakacyjnym w tle😄

Brałam 3000mg wiesiołka w tym cyklu i żadnej zmiany nie zauważyłam 🤷🏼‍♀️ Tak się zastanawiam, czy brak odpowiedniej ilości wody nie przyczynił się do małej ilości śluzu. Naprawdę mało się nawadnia łam w tym miesiącu - większość płynów to kofeina🙈
Ja pije dziennie z 3 litry wody a i tak śluzu zawsze jak kot napłakał :(

Cześć dziewczyny! Lecimy dzisiaj z mężem na urlop - prawie na dwa tygodnie! Ogromnie mi tego potrzeba 😊 ale niestety boje się latać, więc postanowiłam zrobić test, żeby na spokojnie wziąć waleriane. No i jakiś turbo słaby cień przebija. Jestem w 9dpo, jakoś słabo wierzę, że to prawdziwy cień, bo taki mialam już w poprzednim cyklu, a następnego dnia była tylko biel. Co o tym myślicie? Widzicie coś w ogóle?Przycpac walerianke, czy lepiej odpalić sobie jakieś medytacje na stres? 🤣😅 jak tak patrzę na to zdjęcie, to nic nawet nie widać 😅
Też widzę cień! Powtarzaj testy, trzymam kciuki za pomyślny wynik ❤️❤️❤️

Na podróże polecam aviomarin. Jest co prawda na problemy typu mdłości, wymioty w trakcie ale też usypia. Więc lot to pikuś po nim.

reklama
Hej, już jestem po. Zaraz wychodzę ze szpitala. Nic nie czułam, ani rozpierania, ani skurczy, żadnego bólu, naprawdę nic a nic 🤷‍♀️ podali kontrast, potem zrobili zdjęcie i okazuje się ze jest perfect. Jajowody czyściutkie i drożne i dlatego nic nie czułam . Miałam tez usg i dzisiaj (10dc) niestety nie ma jajeczka do owulacji a jestem pierwszy cykl z Clostilbegyt. I tak będziemy z mężem działac, nie mam żadnych graniczne, bzykać się już dzisiaj możemy :) A kolejne usg za kilka dni i zobaczymy co dalej. No i zacznę już sikać na paski owulacyjne

Do góry