amusedxxx
Fanka BB :)
@PierwszaFasolka2020 trzymam kciuki i daj znać po jak było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiś cień widać, oby to było to czekamy na jutrzejsze zdjęcie testu z porządną krechą i pięknym widokiem wakacyjnym w tleCześć dziewczyny! Lecimy dzisiaj z mężem na urlop - prawie na dwa tygodnie! Ogromnie mi tego potrzeba ale niestety boje się latać, więc postanowiłam zrobić test, żeby na spokojnie wziąć waleriane. No i jakiś turbo słaby cień przebija. Jestem w 9dpo, jakoś słabo wierzę, że to prawdziwy cień, bo taki mialam już w poprzednim cyklu, a następnego dnia była tylko biel. Co o tym myślicie? Widzicie coś w ogóle?Przycpac walerianke, czy lepiej odpalić sobie jakieś medytacje na stres? jak tak patrzę na to zdjęcie, to nic nawet nie widać
Ja pije dziennie z 3 litry wody a i tak śluzu zawsze jak kot napłakałBrałam 3000mg wiesiołka w tym cyklu i żadnej zmiany nie zauważyłam Tak się zastanawiam, czy brak odpowiedniej ilości wody nie przyczynił się do małej ilości śluzu. Naprawdę mało się nawadnia łam w tym miesiącu - większość płynów to kofeina
Też widzę cień! Powtarzaj testy, trzymam kciuki za pomyślny wynikCześć dziewczyny! Lecimy dzisiaj z mężem na urlop - prawie na dwa tygodnie! Ogromnie mi tego potrzeba ale niestety boje się latać, więc postanowiłam zrobić test, żeby na spokojnie wziąć waleriane. No i jakiś turbo słaby cień przebija. Jestem w 9dpo, jakoś słabo wierzę, że to prawdziwy cień, bo taki mialam już w poprzednim cyklu, a następnego dnia była tylko biel. Co o tym myślicie? Widzicie coś w ogóle?Przycpac walerianke, czy lepiej odpalić sobie jakieś medytacje na stres? jak tak patrzę na to zdjęcie, to nic nawet nie widać
Podziwiam, bo ja litra nie daję rady wypić ale nie mogę narzekać na sluz6, tylko myślałam, że będzie wodospadJa pije dziennie z 3 litry wody a i tak śluzu zawsze jak kot napłakał
a ja piję 3l samej wody dziennie plus do tego oczywiście inne płyny a śluz i tak ubogi w każdym razie nawadniać się trzeba bez 2 zdanNoo odpowiednie nawodnienie organizmu to podstawa wg mnie
Woda to mój jedyny napój który pije na codzień, wiec pije jej dużo od zawsze Kawy i herbaty nie tykamPodziwiam, bo ja litra nie daję rady wypić ale nie mogę narzekać na sluz6, tylko myślałam, że będzie wodospad
Właśnie wypiłam 300mlWoda to mój jedyny napój który pije na codzień, wiec pije jej dużo od zawsze Kawy i herbaty nie tykam