reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Wiecie może czy po HSG jest zalecana jakaś wstrzemięźliwość? Jestem w 10 dc i mam zamiar od jutra majstrować dzidziusia🥹 i polecicie jakiś żel odpowiedni przy staraniach? Jak wyjdę ze szpitala to skocze do apteki
Mi lekarze (przeprowadzający hsg i mój gin) mówili żeby ten miesiąc w którym robiłam sobie odpuścić. Bo że ryzyko po naprominiowaniu i kontraście

reklama
A u mnie kolejny dzień bardzo pozytywnych owulakow, śluz powoli się konczy, ale jajnik dalej kłuje. Dołożyliśmy trochę do pieca, ale obstawiam, że może być za późno. Przed amorami zrobiłam obiadek i byłam bardzo miła, bo mój mąż z tych, co potrzebują „atmosfery” 🤣 a teraz przede mną popołudnie z 2,5 latkiem, wiec zbieram siły 🫣

Dziewczyny, które są na stymulacji. Czy któraś z Was bierze do tego NAC? W tym cyklu przeszłam na Aromek i dołączyłam równocześnie NAC. W piątek wizyta, jajniki czuje oba.

Ja miałam conceive plus. Nawet zapomnialam o nim, nadal mam kilka tubek z aplikatorem..tylko ważność była do 07.2023. MYSLICIE że mogę stosować?
A pamietasz jaką miał konsystencję, jak był ważny? Sprawdzilabym małą objętością czy nie podrażnia. Jeśli nie da objawów niepożądanych i będzie wyglądał porównywalnie to raczej nie zaszkodzi ;) i jeszcze jedna rzecz- napisane jest „należy zużyć do” czy „najlepiej zużyć do”?

reklama
Do góry