reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
O nie… Bardzo mi przykro 😓 Nie tak miało być ;(

reklama
Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
Bardzo mi przykro 😔 takie rzeczy nie powinny się dziać... Trzymaj się jakoś ❤

Ja akurat zamawiałam 16.10 a 20.10 były u mnie, ale szły z Francji 😅 Jak spojrzysz na aukcje to jest podane kiedy będzie dostawa i raczej sie to pokrywa :) teraz np jak patrzę na dokładnie ten zestaw który kupiłam pokazuje mi dostawę na sobotę (mam Prime)

Muszę wypróbować w kolejnym cyklu ☺️ teraz na testowanie jakieś testy leżą jak ma coś bardzo yć to i na nich coś się pokaże 😋

Byłam u psychologa niestety trafiłam na panią która wprawiała mnie w jeszcze większą frustracje jej zachowanie nie przystoi przy jej zawodzie . Niestety moja pani psycholog która niegdyś mi mega pomogła już nie przyjmuje 😭a nie chce iść po raz kolejny do psychologa który wprawi mnie we wkurwienie ….
Niestety z psychologami jak i lekarzami jest tak, że trzeba dobrze trafić, bo niestety zdarzają się osoby, które nigdy nie powinny zajmować wybranych stanowisk ;(

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?
Mi się tylko raz zdarzyło że zauważyłam w dni płodne śluz jak kurze jajo, tak to mam kremowy, tyko raz bardziej wodnisty ( płodne) raz gęsty. I jest go na zewnątrz zazwyczaj bardzo mało. Co do testów nie pomage bo ja to raz na jakiś czas w aptece kupie. Ale na forum pink strumieniowy króluje! Ostatnio przeglądając allegro znalazłam je za 3.10 szt.

reklama
Do góry