reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
O nie… Bardzo mi przykro 😓 Nie tak miało być ;(

reklama
Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
Bardzo mi przykro 😔 takie rzeczy nie powinny się dziać... Trzymaj się jakoś ❤

Ja akurat zamawiałam 16.10 a 20.10 były u mnie, ale szły z Francji 😅 Jak spojrzysz na aukcje to jest podane kiedy będzie dostawa i raczej sie to pokrywa :) teraz np jak patrzę na dokładnie ten zestaw który kupiłam pokazuje mi dostawę na sobotę (mam Prime)

Muszę wypróbować w kolejnym cyklu ☺️ teraz na testowanie jakieś testy leżą jak ma coś bardzo yć to i na nich coś się pokaże 😋

Byłam u psychologa niestety trafiłam na panią która wprawiała mnie w jeszcze większą frustracje jej zachowanie nie przystoi przy jej zawodzie . Niestety moja pani psycholog która niegdyś mi mega pomogła już nie przyjmuje 😭a nie chce iść po raz kolejny do psychologa który wprawi mnie we wkurwienie ….
Niestety z psychologami jak i lekarzami jest tak, że trzeba dobrze trafić, bo niestety zdarzają się osoby, które nigdy nie powinny zajmować wybranych stanowisk ;(

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?
Mi się tylko raz zdarzyło że zauważyłam w dni płodne śluz jak kurze jajo, tak to mam kremowy, tyko raz bardziej wodnisty ( płodne) raz gęsty. I jest go na zewnątrz zazwyczaj bardzo mało. Co do testów nie pomage bo ja to raz na jakiś czas w aptece kupie. Ale na forum pink strumieniowy króluje! Ostatnio przeglądając allegro znalazłam je za 3.10 szt.

reklama
Do góry