Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam to z autopsji... Byłam kiedyś z synem u psychologa, miał wtedy bodajże 5-6 lat. Opowiadam temu gościowi że rozstałam się z jego ojcem bo pił, koledzy byli ważniejsi od nas itd. ale że z synem ma kontakt i się nim zajmuje jak są razem. A ten do mnie: "no to po co się Pani z nim rozstała?". Później całą wizytę generalnie mnie i syna olewał, czekał tylko aż czas się skończy. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta u tego człowieka.Byłam u psychologa niestety trafiłam na panią która wprawiała mnie w jeszcze większą frustracje jej zachowanie nie przystoi przy jej zawodzie . Niestety moja pani psycholog która niegdyś mi mega pomogła już nie przyjmuje a nie chce iść po raz kolejny do psychologa który wprawi mnie we wkurwienie ….
No właśnie się zawsze zastanawiałam ile czasu to się utrzymuje. Czyli szkoda kasy skoro to zaraz znika
Ja trzymam wszystkie swoje pozytywne testy, a byłam już w 5 ciążach
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Właśnie u mnie ciężko z tą obserwacja śluzu. Przywaznie nie jest taki jak opisują i nie umiem jakoś sobie pomóc w tej kwestiiMi się tylko raz zdarzyło że zauważyłam w dni płodne śluz jak kurze jajo, tak to mam kremowy, tyko raz bardziej wodnisty ( płodne) raz gęsty. I jest go na zewnątrz zazwyczaj bardzo mało. Co do testów nie pomage bo ja to raz na jakiś czas w aptece kupie. Ale na forum pink strumieniowy króluje! Ostatnio przeglądając allegro znalazłam je za 3.10 szt.
Oki dziękuję !Te kasetowe pink się dużo gorzej wybarwiaja niż strumieniowe, dopiero przy dość wysokiej becie wychodzą pozytywne, z tego co zauważyłam po zdjęciach dziewczyn
Ja do nich zaglądam zawsze jak mi głowa wariuje, że na pewno już test powinien wyjść Mam każdy podpisany który to był DC i tak sobie zerkam żeby się sprowadzić na ziemię.Też robiłam i zwykle testy , po stracie chciałam je wyrzucić bo nie dawałam rady na nie patrzeć zawsze do nich wracałam , ale jednak zostawiłam tak na pamiątkę
Bardzo mi przykroHej dziewczyny. Niestety do Was wracam proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie
Odpowiadając na pytanie o śluzie, to ja mam w dni płodne bardzo dużo śluzu, jak białko kurze Przed okresem natomiast robi się biały/żółty taki grudkowatyMam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?
Tak właśnie matko jedyna ale zamówię dziś z Amazon nie będę przeplacaćMatko jedyna ja teraz zamawiałam z wapteka, całe 3.20 za jednej test
Dziękuję za odpowiedźOdpowiadając na pytanie o śluzie, to ja mam w dni płodne bardzo dużo śluzu, jak białko kurze Przed okresem natomiast robi się biały/żółty taki grudkowaty