reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Właśnie u mnie ciężko z tą obserwacja śluzu. Przywaznie nie jest taki jak opisują i nie umiem jakoś sobie pomóc w tej kwestii
No ja właśnie też. W aplikacje wrzucam jak ten mój śluz wygląda i w interpretacji cyklu mam " Anomalie śluzu " 😀 ale nie patrzę już jak to ogólnie ma wyglądać tylko jak to u mnie wygląda, kilka cykli obserwacji i już wiem.

reklama
A ile czasu idzie przesyłka z Amazon? Jeszcze nigdy nie zamawiałam tam ..🤔
Mi przyszły po około 2 dniach. Easy@home owulacyjne są jak dla mnie najlepsze. Ciążowe już raczej z innych firm, bo ja tam zawsze widzę cienie. 😅
Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
Bardzo mi przykro. Przytulam.

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?
Płodny przezroczysty rozciągliwy, a przed okresem kremowy rozciągliwy, czasem wodnisty.

Tak, wiesiołek od pierwszego dnia cyklu do owulacji się pije.

kiedyś na tiktoku widziałam jak dziewczyna rozebrała ten test z clearblue jak tez jej wskazywał brak ciąży, a w środku na faktycznym pasku testowym była lekka kreska widoczna od razu. Wiec ja bym już na pewno przy nim majstrowała 😅

Właśnie też to widziałam! Więc rozwaliłam ten test i kreska kontrolna była bardzo blada. Dlatego mnie to zastanowiło. Ale coś mnie brzuch pobolewa chyba jednak będzie okres... Mój mąż to bardziej odemnie przeżywa
Te elektroniczne testy zawsze mają dwie kreski-czy jest ciąża czy jej nie ma,dlatego tylko wynik na ekranie jest wiarygodny.
Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
Bardzo mi przykro 😪

reklama
Do góry