reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Witam. Przepraszam, że się tak wtrącę. Podczytuję was od październikowych kreseczek. Macie może jakieś sprawdzone testy owulacyjne i ciążowe które zamawiacie przez allegro? Bardzo prosiłabym o link jeśli to możliwe :)

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?

A ile czasu idzie przesyłka z Amazon? Jeszcze nigdy nie zamawiałam tam ..🤔
Z allegro polecę tylko ciążowe pinki strumieniowe, ja kupuję w paczkach po 10 sztuk, wychodzą 4zł za sztukę https://allegro.pl/oferta/10x-test-ciazowy-super-czuly-strumieniowy-pink-12718064132

Natomiast owulacyjne z allegro żadne, jedynie easy@home z Amazonu :) Ostatnio jak zamawiałam to doszły w 2 dni ;)
Easy@Home Amazon

reklama
U mnie jeden test kosztuje około 200 koron czyli prawie 100 zł 😁🥲😅😅😅 wzięłam z Polski w wrześniu na szybko z dr maxx z apteki beznadziejne te testy parę nie miało nawet kreski kontrolnej
Ja kupiłam z 5 pinkow i parę facelle w rossmanie za okolo 7 zł szt. i dla dziewczyn innych to drożyzna A dla mnie super tanio😃 jak tutaj tak drogo, ale to jeśli się przelicza na polskie.

Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
Pamiętam Cię... Tak mi przykro... 😭😭😭 Już wpisuję kochana. Trzymaj się

Przykro mi, że wpadłaś w dołek ;( Myślałaś o tym, żeby porozmawiać z psychologiem? Nie pamietam jak długo się staracie, ale wiem z własnego doświadczenia, że po jakimś czasie niepowodzeń, rozmowa z terapeutą potrafi przynieść ulgę i pomóc w poukładaniu myśli w głowie.
Byłam u psychologa niestety trafiłam na panią która wprawiała mnie w jeszcze większą frustracje jej zachowanie nie przystoi przy jej zawodzie . Niestety moja pani psycholog która niegdyś mi mega pomogła już nie przyjmuje 😭a nie chce iść po raz kolejny do psychologa który wprawi mnie we wkurwienie ….

Z allegro polecę tylko ciążowe pinki strumieniowe, ja kupuję w paczkach po 10 sztuk, wychodzą 4zł za sztukę https://allegro.pl/oferta/10x-test-ciazowy-super-czuly-strumieniowy-pink-12718064132

Natomiast owulacyjne z allegro żadne, jedynie easy@home z Amazonu :) Ostatnio jak zamawiałam to doszły w 2 dni ;)
Easy@Home Amazon
Nie są lepsze te kasetowe od strumieniowych? Tak słyszałam. Kurcze raczej polskie strony wchodzą w grę z Amazona płacić muszę cło z tego co wiem

Nie są lepsze te kasetowe od strumieniowych? Tak słyszałam. Kurcze raczej polskie strony wchodzą w grę z Amazona płacić muszę cło z tego co wiem
Ja jakoś wolę strumieniowe, nie wiem czemu :D Ale jakby co to ten sam sprzedający ma też kasetkowe w tej samej cenie za 10 sztuk :)

Wiem, że dziewczyny chwalą te owulacyjne https://allegro.pl/oferta/domowe-la...acyjny-test-na-dni-plodne-5-sztuk-14533259665 Ale osobiście ich nie używałam więc ciężko mi powiedzieć

reklama
Ja jakoś wolę strumieniowe, nie wiem czemu :D Ale jakby co to ten sam sprzedający ma też kasetkowe w tej samej cenie za 10 sztuk :)

Wiem, że dziewczyny chwalą te owulacyjne https://allegro.pl/oferta/domowe-la...acyjny-test-na-dni-plodne-5-sztuk-14533259665 Ale osobiście ich nie używałam więc ciężko mi powiedzieć
Te kasetowe pink się dużo gorzej wybarwiaja niż strumieniowe, dopiero przy dość wysokiej becie wychodzą pozytywne, z tego co zauważyłam po zdjęciach dziewczyn :)

Do góry