reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Też się zastanawiam, ja mam w drugą stronę - jak trzeba iść z dzieckiem do lekarza to jak się da idzie mąż, bo ona więcej później pamięta 🤣🤣🤣 A ja wychodzę z kartką z zaleceniami i wiem dokładnie tyle ile tam jest napisane, nic więcej nie pamiętam 🤣🤣🤣
Dobrze, że lekarze jeszcze dają te kartki czasami jak z pamięcią różnie bywa😂

reklama
Mam wrażenie że za krótko trzymałam go w kubeczku. Powinnam zrobić to minimum 15 sekund. Bardzo długo czekałam na wynik ponad 5 minut. Negatywny.
kiedyś na tiktoku widziałam jak dziewczyna rozebrała ten test z clearblue jak tez jej wskazywał brak ciąży, a w środku na faktycznym pasku testowym była lekka kreska widoczna od razu. Wiec ja bym już na pewno przy nim majstrowała 😅

Witam. Przepraszam, że się tak wtrącę. Podczytuję was od październikowych kreseczek. Macie może jakieś sprawdzone testy owulacyjne i ciążowe które zamawiacie przez allegro? Bardzo prosiłabym o link jeśli to możliwe :)

Zastanawiam się czy nie zamówić testów z Polski. Bo są zdecydowanie tańsze. Ja to wydaje fortunę na testy. Czy to owulacyjne czy ciążowe.
Znam ten ból i też następnym razem się zaopatrze lepiej, bo wzięłam tylko kilka z Polski, bo wtedy o tym jakoś nie myślałam, a tutaj drogo 7 f jeden test taki dobrej jakości. Owulacyjne kupuję za 50 f 20 .przeważnie clearblue, bo w sumie prawie taka sama cena jak innych firm.
Ale jest jeden plus, dzięki temu nie robię ich dużo i za dużo 😂

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?

Witam. Przepraszam, że się tak wtrącę. Podczytuję was od październikowych kreseczek. Macie może jakieś sprawdzone testy owulacyjne i ciążowe które zamawiacie przez allegro? Bardzo prosiłabym o link jeśli to możliwe :)
To może oficjalnie do nas dołączysz? ;) chyba najtańsza opcja dobrych owulaków to domowe laboratorium (cena za dwa opakowania - 10 testów) https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-hydrex-diagnostics-10-testow-13534247639
jak masz smarta to dobierz sobie jakieś testy ciążowe od tego samego sprzedawcy, też ma spoko ceny:)
Albo na Amazonie zestaw easy@home :)

kiedyś na tiktoku widziałam jak dziewczyna rozebrała ten test z clearblue jak tez jej wskazywał brak ciąży, a w środku na faktycznym pasku testowym była lekka kreska widoczna od razu. Wiec ja bym już na pewno przy nim majstrowała 😅
Właśnie też to widziałam! Więc rozwaliłam ten test i kreska kontrolna była bardzo blada. Dlatego mnie to zastanowiło. Ale coś mnie brzuch pobolewa chyba jednak będzie okres... Mój mąż to bardziej odemnie przeżywa

Znam ten ból i też następnym razem się zaopatrze lepiej, bo wzięłam tylko kilka z Polski, bo wtedy o tym jakoś nie myślałam, a tutaj drogo 7 f jeden test taki dobrej jakości. Owulacyjne kupuję za 50 f 20 .przeważnie clearblue, bo w sumie prawie taka sama cena jak innych firm.
Ale jest jeden plus, dzięki temu nie robię ich dużo i za dużo 😂
U mnie jeden test kosztuje około 200 koron czyli prawie 100 zł 😁🥲😅😅😅 wzięłam z Polski w wrześniu na szybko z dr maxx z apteki beznadziejne te testy parę nie miało nawet kreski kontrolnej

reklama
Do góry