reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Też się zastanawiam, ja mam w drugą stronę - jak trzeba iść z dzieckiem do lekarza to jak się da idzie mąż, bo ona więcej później pamięta 🤣🤣🤣 A ja wychodzę z kartką z zaleceniami i wiem dokładnie tyle ile tam jest napisane, nic więcej nie pamiętam 🤣🤣🤣
Dobrze, że lekarze jeszcze dają te kartki czasami jak z pamięcią różnie bywa😂

reklama
Mam wrażenie że za krótko trzymałam go w kubeczku. Powinnam zrobić to minimum 15 sekund. Bardzo długo czekałam na wynik ponad 5 minut. Negatywny.
kiedyś na tiktoku widziałam jak dziewczyna rozebrała ten test z clearblue jak tez jej wskazywał brak ciąży, a w środku na faktycznym pasku testowym była lekka kreska widoczna od razu. Wiec ja bym już na pewno przy nim majstrowała 😅

Witam. Przepraszam, że się tak wtrącę. Podczytuję was od październikowych kreseczek. Macie może jakieś sprawdzone testy owulacyjne i ciążowe które zamawiacie przez allegro? Bardzo prosiłabym o link jeśli to możliwe :)

Zastanawiam się czy nie zamówić testów z Polski. Bo są zdecydowanie tańsze. Ja to wydaje fortunę na testy. Czy to owulacyjne czy ciążowe.
Znam ten ból i też następnym razem się zaopatrze lepiej, bo wzięłam tylko kilka z Polski, bo wtedy o tym jakoś nie myślałam, a tutaj drogo 7 f jeden test taki dobrej jakości. Owulacyjne kupuję za 50 f 20 .przeważnie clearblue, bo w sumie prawie taka sama cena jak innych firm.
Ale jest jeden plus, dzięki temu nie robię ich dużo i za dużo 😂

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?

Witam. Przepraszam, że się tak wtrącę. Podczytuję was od październikowych kreseczek. Macie może jakieś sprawdzone testy owulacyjne i ciążowe które zamawiacie przez allegro? Bardzo prosiłabym o link jeśli to możliwe :)
To może oficjalnie do nas dołączysz? ;) chyba najtańsza opcja dobrych owulaków to domowe laboratorium (cena za dwa opakowania - 10 testów) https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-hydrex-diagnostics-10-testow-13534247639
jak masz smarta to dobierz sobie jakieś testy ciążowe od tego samego sprzedawcy, też ma spoko ceny:)
Albo na Amazonie zestaw easy@home :)

kiedyś na tiktoku widziałam jak dziewczyna rozebrała ten test z clearblue jak tez jej wskazywał brak ciąży, a w środku na faktycznym pasku testowym była lekka kreska widoczna od razu. Wiec ja bym już na pewno przy nim majstrowała 😅
Właśnie też to widziałam! Więc rozwaliłam ten test i kreska kontrolna była bardzo blada. Dlatego mnie to zastanowiło. Ale coś mnie brzuch pobolewa chyba jednak będzie okres... Mój mąż to bardziej odemnie przeżywa

Znam ten ból i też następnym razem się zaopatrze lepiej, bo wzięłam tylko kilka z Polski, bo wtedy o tym jakoś nie myślałam, a tutaj drogo 7 f jeden test taki dobrej jakości. Owulacyjne kupuję za 50 f 20 .przeważnie clearblue, bo w sumie prawie taka sama cena jak innych firm.
Ale jest jeden plus, dzięki temu nie robię ich dużo i za dużo 😂
U mnie jeden test kosztuje około 200 koron czyli prawie 100 zł 😁🥲😅😅😅 wzięłam z Polski w wrześniu na szybko z dr maxx z apteki beznadziejne te testy parę nie miało nawet kreski kontrolnej

reklama
Do góry