reklama
Papatk_a
Fanka BB :)
mysle ze zmotywowałaś mnie aby już się wybrać do kliniki niepłodności a nie ginekologa
Ja przez rok tułałam się po różnych ginekologach każdy mówił to samo "proszę próbować do skutku, jest Pani młoda , widzimy się jak test będzie pozytywny" stało się tak , ale w marcu poroniłam i to poronienie dało mi do myślenia,że tak by nie może i od czerwca poszliśmy do kliniki , tam cały pakiet badań i leczenie.moze w końcu przyniesie efekty
Meganka
Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do wątku. Mam 28lat, 2 letnią córę, staramy się o rodzeństwo. Niestety po powrocie po karmieniu cykle od razu się rozjechały - PCOS (70dc) i właśnie odstawiam anty po 3msc w nadziei że zaskoczy nie do końca wiem czego się spodziewać w tym cyklu, spróbuje złapać testami owulacje, ale wcześniej nigdy mi to nie szło. Także zatestuje pewnie dopiero 27.11.
Powodzenia nam wszystkim <3
Yolandelo
Mowili mi, ze moge do was dolaczyc. Dwie kreseczki ujrzałam wczoraj, dzisiaj rano zrobilam bete i czekam na wynik.
Staralam sie 2 cykle, potem 4 msc przerwy przez infekcje i problemy ze zdrowiem i w tym cyklu sie udalo!
Ostatnia miesiaczka 28.09, owulacja potwierdzona u ginekologa bo akuart bylam na wizycie i dostalam zielone swiatelko.
Strasznie panikuje, ze testy sie mylily i beta nie wyjdzie
Staralam sie 2 cykle, potem 4 msc przerwy przez infekcje i problemy ze zdrowiem i w tym cyklu sie udalo!
Ostatnia miesiaczka 28.09, owulacja potwierdzona u ginekologa bo akuart bylam na wizycie i dostalam zielone swiatelko.
dosiasamosia
My chłopem żyjemy na kocią łapę, cały czas „przekładamy” zorganizowanie wesela właśnie przez te koszty, bo dziecko ważniejsze niż jednodniowa impreza a klinika to już wogole kokosy. Nawet już są plany wziąć sam cywilny bez gości bo dostaliśmy działkę, i chcielibyśmy się wybudować no ale potem pojawia się znowu - dla nas dwoje i kota to poco?Ja przez rok tułałam się po różnych ginekologach każdy mówił to samo "proszę próbować do skutku, jest Pani młoda , widzimy się jak test będzie pozytywny" stało się tak , ale w marcu poroniłam i to poronienie dało mi do myślenia,że tak by nie może i od czerwca poszliśmy do kliniki , tam cały pakiet badań i leczenie.moze w końcu przyniesie efekty
annn1
To raczej na mamusie jak masz pozytywne testy ciążowe, tu są dziewczyny w trakcie starańMowili mi, ze moge do was dolaczyc. Dwie kreseczki ujrzałam wczoraj, dzisiaj rano zrobilam bete i czekam na wynik.
Papatk_a
My chłopem żyjemy na kocią łapę, cały czas „przekładamy” zorganizowanie wesela właśnie przez te koszty, bo dziecko ważniejsze niż jednodniowa impreza a klinika to już wogole kokosy. Nawet już są plany wziąć sam cywilny bez gości bo dostaliśmy działkę, i chcielibyśmy się wybudować no ale potem pojawia się znowu - dla nas dwoje i kota to poco?
Rozumiem doskonale, my też gdyby nie ta tragedia tak bysmy po ginekologach chodzili , koszta nie małe niestety dopiero jesteśmy na początku drogi leczenia portfel na tym cierpi no ale coś za coś na pewno jeszcze trudniej będzie... To tylko papierek to co jest między wami najważniejsze
My też mieszkamy we trójkę z naszym bobaskiem KOCUREM
Kitsune
Moderator
Gratuluję! Ale zapraszam na mamusie, bo tutaj są dziewczyny które dopiero starają się o ciążę Życzę powodzeniaMowili mi, ze moge do was dolaczyc. Dwie kreseczki ujrzałam wczoraj, dzisiaj rano zrobilam bete i czekam na wynik.
Kitsune
Moderator
Witaj! Już Cię wpisuję na testowanko i życzę powodzenia!Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do wątku. Mam 28lat, 2 letnią córę, staramy się o rodzeństwo. Niestety po powrocie po karmieniu cykle od razu się rozjechały - PCOS (70dc) i właśnie odstawiam anty po 3msc w nadziei że zaskoczy nie do końca wiem czego się spodziewać w tym cyklu, spróbuje złapać testami owulacje, ale wcześniej nigdy mi to nie szło. Także zatestuje pewnie dopiero 27.11.
reklama
Kitsune
Moderator
Ja też miałam ślub cywilny bez imprezy Tak jak mówisz - szkoda by mi było kasy to po pierwsze. A po drugie to ja nie przepadam za imprezami, świętowaliśmy ślub tylko w gronie najbliższej rodziny - całe 3 osoby Zjedliśmy po ceremonii pyszny obiad i nic więcej nie trzeba nam byłoMy chłopem żyjemy na kocią łapę, cały czas „przekładamy” zorganizowanie wesela właśnie przez te koszty, bo dziecko ważniejsze niż jednodniowa impreza a klinika to już wogole kokosy. Nawet już są plany wziąć sam cywilny bez gości bo dostaliśmy działkę, i chcielibyśmy się wybudować no ale potem pojawia się znowu - dla nas dwoje i kota to poco?
Jeśli chodzi o budowę domu, to może jednak nie ma się co zastanawiać skoro macie możliwość? Tego Wam nikt nie zabierze, a zawsze będzie większy spokój że dom już jest jak pojawi się dziecko?