reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej, zapisuje się pierwszy raz na testowanko, 11.11 poproszę 😊

Mam 27 lat (jeszcze 😁 uro. 26.11) staramy się z mężem od sierpnia przy czym udało nam się zajść w ciąże w maju za pierwszym razem, niestety w lipcu poronienie zatrzymane 9tc i łyżeczkowanie.
Za mną 3 cykle starań, 4 jest aktualnie.
Oby się udało 🥹😊

reklama

Mam 27 lat (jeszcze 😁 uro. 26.11) staramy się z mężem od sierpnia przy czym udało nam się zajść w ciąże w maju za pierwszym razem, niestety w lipcu poronienie zatrzymane 9tc i łyżeczkowanie.
Oby się udało 🥹😊
Witaj 🤗 Bardzo mi przykro, że musiałaś to przeżywać. Trzymam kciuki za 2 kreseczki w tym miesiącu a potem nudne całe 9 miesięcy🤞🤞🤞

Dzień dobry ☕🥐
Mnie dziś czeka wyrwanie ósemki, powiedziałam, że mam podejrzenie ciąży i nie muszę sunąć po rtg zęba do innego miasta 😄
Temperatura nieco opadła ale wciąż nie jest źle, dobrze, że zostało mi jeszcze 20 pasków owulacyjnych to sobie posikam w oczekiwaniu na cionsz 😅

Dzień dobry ☕🥐
Mnie dziś czeka wyrwanie ósemki, powiedziałam, że mam podejrzenie ciąży i nie muszę sunąć po rtg zęba do innego miasta 😄
Temperatura nieco opadła ale wciąż nie jest źle, dobrze, że zostało mi jeszcze 20 pasków owulacyjnych to sobie posikam w oczekiwaniu na cionsz 😅
Ałaaaaa... Nie zazdroszczę. Ja się panicznie boję dentysty, więc mam zęby jakie mam 🥺🥺

Ja mam jeszcze ponad 30 owulacyjnych to już pewnie w tym cyklu też je wysilam żeby zamówić nowe 😂😂

Nie obraź się, ale jak dla mnie to chujowy ten ginekolog skoro ładuje w Ciebie od roku aromka i nie zrobił drożności. Jeśli faktycznie okażą się niedrożne (czego oczywiście absolutnie nie życzę) to po cholerę łykasz tyle ciężkich leków? U mnie po pół roku lametty (też letrozol tak jak aromek) AMH spadło o połowę!
Nie denerwuj się na zapas. Jeśli będą jakieś problemy to będziemy szukać rozwiązania.

Może powyższa forma przekazu jest zbyt szorstka, ale pewna tutaj babeczka dawno temu na forum też mnie tak potraktowała i do dzisiaj jestem jej za to wdzięczna, bo dzięki niej zmieniłam lekarza 😉
mysle ze zmotywowałaś mnie aby już się wybrać do kliniki niepłodności a nie ginekologa :)

reklama

Oby się udało 🥹😊

Cześć! Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty 😢😢
Też zapisałam się pierwszy raz oby ten pierwszy raz okazał się ostatni ✊🏻

Do góry