nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
#niedlaMyszkonakreskachwgrudniu
#takdlaMyszkonamamusiach
#takdlaMyszkonamamusiach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi odpowiadała bardzo, po przejściu przez kilku hmm "specjalistów". Kłopot się zrobił jak nie mogłam jechać samochodem, bo to było na stację samochodem, potem pociąg i tramwaj... Robiła się podróż na pół dni. A to tylko 30kmŻebyś tylko nie trafiła z deszczu pod rynnę. Niestety często ceny idą za doświadczeniem i sprzętem jakim lekarz dysponuje. Ja bazuje bardziej na opiniach ludzi i doświadczeniu. Teraz udało mi się że lekarz który mnie zainteresował przyjmuje 30km ode mnie, a jeśli się nie sprawdzi to muszę szukać kolejne 30km dalej gdy patrzyłam na cenę, to zostałam zwyczajnie zlana przez doktorkę
Boziu aż oczy bolą
I takie serio były robione?? Ileż to czasu musiało zajmować?? Jebitne
Oby nie. Już wystarczy. Śpij dobrzeDziękuję, że pytasz. Do wieczora męczyły mnie mdłości, ale teraz już wszystko jest okej. Mam nadzieję, że w nocy nie będzie powtórki.
Tego, co żeście tu nawywijały jak mnie nie byłoNo ja już bym Cię na kreskach widzieć nie chciała, idź na mamusie i nie wracaj.
A jaka lektura ?
Były też wykresy liniowe. I była tabelka do wyzwania z przysiadami. Pełny profesjonalizm.I takie serio były robione?? Ileż to czasu musiało zajmować?? Jebitne
I dyplomy, nie zapominajmy o dyplomachByły też wykresy liniowe. I była tabelka do wyzwania z przysiadami. Pełny profesjonalizm.
Ja swój wydrukowałam. A teraz gdzieś się zapodział.I dyplomy, nie zapominajmy o dyplomach