reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Pamiętaj, ze żeby wynik był brany pod uwagę musisz mieć go dwukrotnie oznaczonego (dawcy krwi mogą mieć kartę dawcy i to również wystarcza).
Moi teściowie maja rh+ i byli przekonani, że i mój mąż takie ma, a jednak jest inaczej, wiec jeśli chcesz mieć pewność, należy to zbadać :)
Właśnie jeśli chodzi o krew karte to różne podejścia mają w szpitalach. W jednym mi ją uznali a w innym nie.

reklama
Dobra, udało się, ale tylko dlatego, że niektóre poszły spać :p No to ja sobie teraz popiszę sama ze sobą 😜
W klinice poszło dobrze. Byłam na transferze z 2,5 latką 😂 Sam pan doktor ją po wszystkim na rękach nosił, żebym nie dźwigała. Chyba się już tam za bardzo zadomowiłam.
Zarodek się ładnie rozmroził, podali, kolejna fota usg do kolekcji zarodkowej.
Proga miałam 58, ale badanie robione krótko po Prolutexie, więc dr twierdził, że spoko.
A potem już było tylko gorzej, ale to opowieści z dzieckiem w epicentrum więc Wam daruję ;)
Teraz powinnam iść spać zanim kolejna dawka Accofilu mnie sponiewiera, ale delektuję się ciszą, gorzką czekoladą i gorącą herbatką. I pasjonującą lekturą rzecz jasna 😜
@Kitsune na siki wpisz mnie proszę na 9.11. Rok temu wysikałam 9.11 krechy jak tory kolejowe (6 dni po terminie miesiączki ). Niestety pocieszyłam się tylko 8 tygodni. Może teraz będzie lepiej?
Tak, teraz będzie💜🤞
Całą hordą wybieramy się na sierpniowe mamy🙂😍 dużo dziewczyn ma rocznice i chce mieć wypasione prezenty z tego tytułu😎 a reszta mimo braku rocznicy też się wybiera😍 dlatego zbieramy ekipe i spokojnie zmieścisz się😘

U nas kiedyś dzieci świętowały tylko urodziny, a dorośli tylko imieniny. Teraz się już zatarło i zostały tylko urodziny. O imieninach pamiętają tylko najbliżsi.
U mnie to samo! Nie obchodzę imienin, żeby nie wyszło że jestem już "stara"😂 ale i tak zawsze liczę na prezent od męża... jak nie ma prezentu to jest problem 😂

U mnie to samo! Nie obchodzę imienin, żeby nie wyszło że jestem już "stara"😂 ale i tak zawsze liczę na prezent od męża... jak nie ma prezentu to jest problem 😂
Hehe. Tak właśnie jest. Imieniny kojarzą się ze starością 🙈

Dziewczyny, od czego się zaczyna poronienie? Bardzo słabo się czuję i się zastanawiam czy to jest już to 😥 a jeszcze muszę młodego zaprowadzić do ośrodka zdobywania wiedzy 🤦 W samochód nie wsiądę bo już mnie poty zalewają i nogi drżą 😥

Tak, teraz będzie💜🤞
Całą hordą wybieramy się na sierpniowe mamy🙂😍 dużo dziewczyn ma rocznice i chce mieć wypasione prezenty z tego tytułu😎 a reszta mimo braku rocznicy też się wybiera😍 dlatego zbieramy ekipe i spokojnie zmieścisz się😘
My 8 lipca pierwsza rocznica ślubu. A już 11 razem ogólnie 🥰✨☀️

Nocne pytanie do Was - czy macie jakieś patenty na chrapanie? Mój chłop z wiekiem zaczyna piłować coraz głośniej… Zazwyczaj miał jeden bezpieczny bok na którym mu kazałam spać i była cisza, a teraz lipa, zepsuł się i chrapie w każdej możliwej pozycji 🙈
Mój też chrapie. Na szczęście przepychanie go na drugi bok jeszcze działa. Ale już mam plan, że jak będzie źle to wysyłam go do laryngologa takiego właśnie od chrapania, bezdechów itp.

reklama
Hejka z rana, u mnie bez zmian test negatywny, @ powinien być za 2 lub 3 dni, bo zawsze 15 lub 16 dni po mam @. Ale temperatura rośnie, niestety bez rezultatu.

Załączniki

• Screenshot_20231103_071908_Flo.jpg
    Screenshot_20231103_071908_Flo.jpg
    108,8 KB · Wyświetleń: 69
  • 20231103_071811.jpg
    20231103_071811.jpg
    542,6 KB · Wyświetleń: 65
Do góry