Avy
Fanka BB :)
Wcale nie smutam, w ogóle, no ani trochę… A moge Cię przytulić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wcale nie smutam, w ogóle, no ani trochę… A moge Cię przytulić?
To chyba na 11.11. zawsze wtedy są jakieś chińskie wyprzedażeI żeby nie było, że nie mam swojego wkładu w rozwój wątku: czy też zauważyliście, że zmieniło się logo apki SHEIN?
A nie, to jednak Black fridayTo chyba na 11.11. zawsze wtedy są jakieś chińskie wyprzedaże
Może być tak, że okres się dopiero rozkręci... Zobaczysz jutro.Wow dwie godziny mnie nie było. A tutaj 20 stron do nadrobienia. Ja nie wiedziałam że jak założę konto tutaj to będę miała taką rozrywkę jesteście super. Fajnie że tak się wszystkie wspieramy!
U mnie dziwna sprawa. Jak wspomniałam wcześniej około 15 miałam plamienie ciemno różowy śluz i myślałam że to okres bo bolał trochę brzuch ale do teraz nie ma nic tylko parę kropel na podpasce. A brzuch nie boli tylko wzdęty. Nigdy tak nie miałam. Martwię się
Ja mam za jednym zamachem urodziny z imieninami. Nie robię żadnych imprez, ale zazwyczaj właśnie moja rodzinka lub męża z tortem. W jednej i w drugiej rodzinie obchodziło się imieniny, a my młodzi wprowadziliśmy urodzin.A ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.
Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
A tym bardziej że weekend się zbliża więc trzeba nadrobić na zaśNie gaś ducha w narodzie! Dawno tu już nie było takiego ruchu
Ojej, bardzo mi przykro Jak się trzymasz?Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie
DobranocMoże być tak, że okres się dopiero rozkręci... Zobaczysz jutro.
Mi jeszcze został do za życia acard i mogę iść w kimono Już się boję jak dam radę Was nadrobić rano
Spokojnej nocy i dużo podwójnych kreseczek
Tylko 5? Krótko chyba leżałasJa pierniczę, złapała mnie migrena i musiałam ją przeleżeć a Wy już 5 stron nabiłyście w tym czasie
W miarę szybko przeszła Ale uciekam spać, bo jeszcze nie do końca jest dobrze Trzymajcie się i zróbcie wszystko żebym miała co czytać ranoTylko 5? Krótko chyba leżałas