reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja dzisiaj już po wizycie u ginekolog, wymaz pobrany i za miesiąc jeśli w końcu będzie wszystko ok to wyczekana drożność. Natomiast zdziwiłam się dzisiaj jak mi robiła USG. Ten cykl mam naturalny 13dc i od kilku dni robię sobie testy owulacyjne z ciekawości. Dzisiaj wydawało mi się że test jest pozytywny lub bardzo niewiele mu brakuje do pozytywnego, śluzu też mam sporo, a na USG wyszło że pęcherzyk ma dopiero 16mm 🙀 więc jeśli dobrze zakładam że urośnie 2 mm dziennie i pęknie koło 26 mm to do owulacji pewnie jeszcze dobre 5 dni.

reklama
Ty nie możesz przestać jeść, a ja dzisiaj nie potrafię się na nic zdecydować - finalnie na kolacje zjadłam kilka orzeszków, pół słoika smażonych buraczków (@Bolilol - z myślą o Tobie 😉) i teraz popijam jogurtem 😅 Niech ten okres już przyjdzie! 🤦‍♀️
ja właśnie żarłam barszcz, a jeszcze przede mną koktajl 🤦‍♀️ bleeeeeee

Ale już progesteron działa, bo najchętniej bym zjadła kwaśne żelki, zagryzła czekoladą i słonymi paluszkami i zapiła colą. Tak w jednym gryzie najlepiej, żeby się tak pięknie te smaki zmieszały 😂

ja właśnie żarłam barszcz, a jeszcze przede mną koktajl 🤦‍♀️ bleeeeeee

Ale już progesteron działa, bo najchętniej bym zjadła kwaśne żelki, zagryzła czekoladą i słonymi paluszkami i zapiła colą. Tak w jednym gryzie najlepiej, żeby się tak pięknie te smaki zmieszały 😂
O mamo, kocham kwaśne żelki - wczoraj podjadałam je synowi przyjaciółki 😅 A próbowałaś maczać słone paluszki w kremie orzechowym - pistacjowym lub nutelli? Jeśli nie, koniecznie czas to nadrobić! 🤤

O mamo, kocham kwaśne żelki - wczoraj podjadałam je synowi przyjaciółki 😅 A próbowałaś maczać słone paluszki w kremie orzechowym - pistacjowym lub nutelli? Jeśli nie, koniecznie czas to nadrobić! 🤤
Wiadoooomooooo, ja uwielbiam takie połączenia slone- słodkie, a najlepiej jeszcze slone-slodkie-kwasne, np lody maczane w lodach z polewą z malin 🤤🤤🤤

Dziewczyny, jestem załamana :( odebraliśmy dzisiaj wyniki kariotypu pary, mój jest prawidłowy, ale męża nie. Ma zrównoważona translokacje wzajemna. Czyli już wiem, co bylo powodem poronien i pewnie z tą ciaza będzie tak samo :(((( zbadałam też będę i mam aż 10793, a proga tylko 22,88. Jestem w 35dc. Wydaje mi sie, ze ta beta jest jakaś wysoka jak na tak wczesny etap. I tak boję sie, ze zarodek ma wady, bo prawdopodobieństwo jest bardzo duże :(( jutro idę do lekarza, ale jestem załamana:(
Bardzo mi przykro 😔 mam nadzieję, że jednak tym razem się udało i dzidzia będzie zdrowa. Trzymam za Was bardzo, ale to bardzo mocno kciuki 🤞🏻❤️

Ty nie możesz przestać jeść, a ja dzisiaj nie potrafię się na nic zdecydować - finalnie na kolacje zjadłam kilka orzeszków, pół słoika smażonych buraczków (@Bolilol - z myślą o Tobie 😉) i teraz popijam jogurtem 😅 Niech ten okres już przyjdzie! 🤦‍♀️
Konkretny mix 😂 ale ja też czasem tak mam przed okresem 🙈 najlepszy jest Starszy gdy mnie przyłapie na takim jedzeniu wszystkiego, chłopa normalnie cofa.

reklama
Do góry