reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

@Kejcik wszystkiego najlepszego, życzę Ci żeby to były ostatnie urodziny jako bezdzietna lambadziara 😁 jeszcze zdradź nam co tam się w środku tego torta kryło 😋
Season 1 Birthday GIF by Friends

reklama
Nawet byście nie zauważyli oszczędności 😅 My ostatni raz kupiliśmy prezerwatywy ponad 8 lat temu, a po dwóch latach chcieliśmy je oddać znajomym, ale okazało się, że się przeterminowały 😂
my nigdy nie używaliśmy prezerwatyw, zawsze tylko stosunek przerwyany (podejście - jeśli będzie wpadka to okej). I nie wiem co ja sobie myślałam, że my jesteśmy tak genialni w ten przerywany? 😂

my nigdy nie używaliśmy prezerwatyw, zawsze tylko stosunek przerwyany (podejście - jeśli będzie wpadka to okej). I nie wiem co ja sobie myślałam, że my jesteśmy tak genialni w ten przerywany? 😂
Haha my też, jeszcze się dziwiłam jak można niby wpadkę tak zaliczyć. A czasami nawet w ferworze emocji szliśmy całkowicie na żywioł i też nic 😁

Ja tak miałam. Pomogło mi zwiększenie ilości białka w diecie. Jak się dobrze zastanowiłam to się okazało, że moja dieta to tłuszcz i węgle, a białka jak na lekarstwo i stąd ciągły głód
ja się ogólnie mocno skupiam na tym, żeby było białko w diecie, bo jem mało mięsa i muszę sobie rekompensować. Faktycznie może sytość dłużej trzyma. Ale np u mnie kompletnie nie sprawdza się to, że produkty pełnoziarniste sycą na dłużej. Mnie przeciwnie. A brązowego ryżu myślę, że z 2 worki na miękko bym mogła zjeść i nawet bym jakoś mocno najedzona nie była.

Nie tylko ty tak myślałaś, ja rownież przez 5 lat byłam gotowa poradniki wydawać na temat tego, że przy regularnym cyklu wystarczy w płodne dni przerywany. I miałam się za mistrza w tym temacie. A tu proszę...2 lata w płodne i co drugi dzień i od końca okresu codziennie do końca okna płodności i doopa blada.

Nie tylko ty tak myślałaś, ja rownież przez 5 lat byłam gotowa poradniki wydawać na temat tego, że przy regularnym cyklu wystarczy przerywany. I miałam się za mistrza w tym temacie. A tu proszę...2 lata w płodne i co drugi dzień i od końca okresu codziennie do końca okna płodności i doopa blada.
ale z drugiej strony są pary, które latami robią przerywany,a potem pierwsze cykle starań i ciaża.

reklama
Do góry