Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo oswoić się z uczuciem głodu po posiłku chociaż te 30 minut
my nigdy nie używaliśmy prezerwatyw, zawsze tylko stosunek przerwyany (podejście - jeśli będzie wpadka to okej). I nie wiem co ja sobie myślałam, że my jesteśmy tak genialni w ten przerywany?Nawet byście nie zauważyli oszczędności My ostatni raz kupiliśmy prezerwatywy ponad 8 lat temu, a po dwóch latach chcieliśmy je oddać znajomym, ale okazało się, że się przeterminowały
Haha my też, jeszcze się dziwiłam jak można niby wpadkę tak zaliczyć. A czasami nawet w ferworze emocji szliśmy całkowicie na żywioł i też nicmy nigdy nie używaliśmy prezerwatyw, zawsze tylko stosunek przerwyany (podejście - jeśli będzie wpadka to okej). I nie wiem co ja sobie myślałam, że my jesteśmy tak genialni w ten przerywany?
ja się ogólnie mocno skupiam na tym, żeby było białko w diecie, bo jem mało mięsa i muszę sobie rekompensować. Faktycznie może sytość dłużej trzyma. Ale np u mnie kompletnie nie sprawdza się to, że produkty pełnoziarniste sycą na dłużej. Mnie przeciwnie. A brązowego ryżu myślę, że z 2 worki na miękko bym mogła zjeść i nawet bym jakoś mocno najedzona nie była.Ja tak miałam. Pomogło mi zwiększenie ilości białka w diecie. Jak się dobrze zastanowiłam to się okazało, że moja dieta to tłuszcz i węgle, a białka jak na lekarstwo i stąd ciągły głód
my tylko w teoretycznie niepłodneHaha my też, jeszcze się dziwiłam jak można niby wpadkę tak zaliczyć. A czasami nawet w ferworze emocji szliśmy całkowicie na żywioł i też nic
Nie tylko ty tak myślałaś, ja rownież przez 5 lat byłam gotowa poradniki wydawać na temat tego, że przy regularnym cyklu wystarczy w płodne dni przerywany. I miałam się za mistrza w tym temacie. A tu proszę...2 lata w płodne i co drugi dzień i od końca okresu codziennie do końca okna płodności i doopa blada.my nigdy nie używaliśmy prezerwatyw, zawsze tylko stosunek przerwyany (podejście - jeśli będzie wpadka to okej). I nie wiem co ja sobie myślałam, że my jesteśmy tak genialni w ten przerywany?
ale z drugiej strony są pary, które latami robią przerywany,a potem pierwsze cykle starań i ciaża.Nie tylko ty tak myślałaś, ja rownież przez 5 lat byłam gotowa poradniki wydawać na temat tego, że przy regularnym cyklu wystarczy przerywany. I miałam się za mistrza w tym temacie. A tu proszę...2 lata w płodne i co drugi dzień i od końca okresu codziennie do końca okna płodności i doopa blada.
U mnie z poprzednim partnerem tak było. Bardzo skuteczna metoda, aż człowiek w szoku byłmy nigdy nie używaliśmy prezerwatyw, zawsze tylko stosunek przerwyany (podejście - jeśli będzie wpadka to okej). I nie wiem co ja sobie myślałam, że my jesteśmy tak genialni w ten przerywany?