LadyCaro
Fanka BB :)
tak bierz partnera w obrotyHej. Dziewczyny czy to już pik? Wczoraj był słaby owulak na wieczór. Zobacz załącznik 1586967
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak bierz partnera w obrotyHej. Dziewczyny czy to już pik? Wczoraj był słaby owulak na wieczór. Zobacz załącznik 1586967
Mam identycznie chyba, że mam jelitowkę i mnie mdlikurczę, ja to jakas dziwna jestem.. inni, jak są chorzy albo przeziebieni, to od razu jeść nie mogą, apetytu nie maja, od rau chudną.. a ja? Ja tam zawsze mam apetyt i zachcianki.. właśnie mi się zachciało na śniadanie „cos innego” zjeść..
No i jak ja mam schudnąć?
powiedz mi, ze znalazłaś jakieś metody? oczywiście, takie, które są skuteczne?Ja dziś wyszukiwałam w google "jak zahamować apetyt" więc I feel You xD
gadają jakiś bullshit, żeby wypić szklankę wody, czy inne pierdy co mi szklanka wodypowiedz mi, ze znalazłaś jakieś metody? oczywiście, takie, które są skuteczne?
bo u mnie, to nawet zamknięcie lodówki na kłódkę by nie pomogło..
chociaż oslodzilas sobie dzień no i dobry humor gwarantowanyJa zaczęłam dzień od czekolady
Na zachętę wyśle mi seksi fotkę owulaka. Codziennie dopytuje powiedział że męczące te seksy dzieciorobne to był i intensywny weekend dodam że temperatury wczoraj nie mierzyłam ale przed wczoraj miałam 36.08 a dziś rano 36.50tak bierz partnera w obroty
u mnie to obojętnie, czy to 1 dzień cyklu, czy owulacja, czy okres..ja zawsze mam ochotę na dobre żarcieJa tam tłumacze sobie, że to @ nadchodzi, wiec nie ma co z tym walczyć
Ja wczoraj zjadłam niewiele, a że jeszcze przed śniadaniem zrobiłam 16tys. kroków, to dzisiaj muszę nadrobić wczorajszy, ujemny bilans kalorycznyu mnie jeszcze 8 dni, więc nie mam się czym tłumaczyć nawet po prostu żreć mi się chce. A w weekend to w ogóle już mi hamulce puściły
ja wczoraj na obiad zjadłam pół paczki czipsów i paczkę talarków krakowskich...Ja wczoraj zjadłam niewiele, a że jeszcze przed śniadaniem zrobiłam 16tys. kroków, to dzisiaj muszę nadrobić wczorajszy, ujemny bilans kaloryczny
Dziekuje:* uznałam że to ch***wy test jak mi first response pokazał „YES” to stwierdziłam, że już chyba kończę z tym sikaniem może jeszcze zrobię jeden clearblue na pamiątkę, ale na razie poczekam czy mi sie okres na pewno spóźni, bo termin mam chyba na jutro lub pojutrzeChyba by mi serce stanęło jakbym zobaczyła biały test Dobrze, że inne wyszły pozytywne. Kciuki mocne