reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
O matko laski na co ja się zgodziłam 🙈🙈 Piekę hobbistycznie torty, a że córka męża ma w sobotę urodziny to oczywiście ciocia obiecała upiec jej tort. Ale ciotka się nie spodziewała, że mała sobie zażyczy tort w kolorze perłowym z postacią z psiego patrolu która jest bodajże w jednym odcinku tylko, więc nie można znaleźć od tak gotowego wydruku na masie cukrowej w internecie 🙈

Także jestem dzisiaj od rana grafikiem - jakieś 2 godziny szukałam tej postaci oraz dodatków, i robiłam projekt, ale w końcu się udało.

Teraz tylko zostaje znaleźć coś co zabarwi mi tynk na kolor perłowy, upiec tort i ozdobić go tym wszystkim, a będę to robiła pierwszy raz w życiu bo moja wiedza póki co kończy się na zrobieniu tortu z dwoma przełożeniami, tynkiem i dripem 🙈🙈

Ja odkąd biorę chrom nie mam parcia na słodkie, bo czasami to aż mnie trzęsło żeby coś z cukrem wciągnąć 😅
no to ja nie mam praktycznie wcale parcia na słodkie. Ja po prostu nie mogę się najeść. Zjem porcję przewidzianą dla normalnej osoby to dalej jestem głodna. Co prawda gdzieś po 20-30 min niby robi się okej. Ale satysfakcja zadna.

U mnie też nie skutkuje
Ja odkąd biorę chrom nie mam parcia na słodkie, bo czasami to aż mnie trzęsło żeby coś z cukrem wciągnąć 😅
u mnie to samo...mogę się napić wody, a dalej mam ochotę coś zjeść :D

dla mnie w sumie słodkie może nie istnieć..ale jak zobaczę chipsy..coś słonego , coś treściwego...to przepadam :p 😬

update: dziewczyny, teraz proszę rady na szybkie wyzdrowienie. Ewidentnie mnie coś bierze, kurde no, puls podczas siedzenia 75-79, co jakiś czas jakieś dreszcze..yhhhh

Ostatnia edycja:
reklama
no to ja nie mam praktycznie wcale parcia na słodkie. Ja po prostu nie mogę się najeść. Zjem porcję przewidzianą dla normalnej osoby to dalej jestem głodna. Co prawda gdzieś po 20-30 min niby robi się okej. Ale satysfakcja zadna.
W tej kwestii mogłabyś przybić sobie piątkę, z moim mężem - jego ośrodek sytości zdecydowanie szwankuje 😅

Do góry