wrobelmm
Fanka BB :)
Też mi się to zdarza i wówczas z ogromna przyjemnością go pokazujeMnie w biedronce Pan zatwierdzając wino spytał, czy mam dowód uśmiałam się <lat 39> i spytałam. Dowód???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi się to zdarza i wówczas z ogromna przyjemnością go pokazujeMnie w biedronce Pan zatwierdzając wino spytał, czy mam dowód uśmiałam się <lat 39> i spytałam. Dowód???
Haha ja mam podobnie Pamiętam jak wycięłam migdałki - miałam schudnąć jakieś 5kilo bo przecież nie da się nic jeszcze przez pierwsze dni Jak się naczytałam ile to dziewczyny pochudnely po tym zabiegu to aż się cieszyłam Jakie było moje zdziwko, że głód był silniejszy od bólu i żarłam jak przed zabiegiem Nie schudłam nawet kilogramakurczę, ja to jakas dziwna jestem.. inni, jak są chorzy albo przeziebieni, to od razu jeść nie mogą, apetytu nie maja, od rau chudną.. a ja? Ja tam zawsze mam apetyt i zachcianki.. właśnie mi się zachciało na śniadanie „cos innego” zjeść..
No i jak ja mam schudnąć?
Kurcze ja też słyszałam, że dorośli to nawet do 3tyg mogą mieć problem z jedzeniem po takim wycinaniu.Haha ja mam podobnie Pamiętam jak wycięłam migdałki - miałam schudnąć jakieś 5kilo bo przecież nie da się nic jeszcze przez pierwsze dni Jak się naczytałam ile to dziewczyny pochudnely po tym zabiegu to aż się cieszyłam Jakie było moje zdziwko, że głód był silniejszy od bólu i żarłam jak przed zabiegiem Nie schudłam nawet kilograma
Ja dziś wyszukiwałam w google "jak zahamować apetyt" więc I feel You xDkurczę, ja to jakas dziwna jestem.. inni, jak są chorzy albo przeziebieni, to od razu jeść nie mogą, apetytu nie maja, od rau chudną.. a ja? Ja tam zawsze mam apetyt i zachcianki.. właśnie mi się zachciało na śniadanie „cos innego” zjeść..
Ja zaczęłam dzień od czekoladykurczę, ja to jakas dziwna jestem.. inni, jak są chorzy albo przeziebieni, to od razu jeść nie mogą, apetytu nie maja, od rau chudną.. a ja? Ja tam zawsze mam apetyt i zachcianki.. właśnie mi się zachciało na śniadanie „cos innego” zjeść..
Ja tam tłumacze sobie, że to @ nadchodzi, wiec nie ma co z tym walczyćJa dziś wyszukiwałam w google "jak zahamować apetyt" więc I feel You xD
u mnie jeszcze 8 dni, więc nie mam się czym tłumaczyć nawet po prostu żreć mi się chce. A w weekend to w ogóle już mi hamulce puściłyJa tam tłumacze sobie, że to @ nadchodzi, wiec nie ma co z tym walczyć