Kitsune
Moderator
Allllle krecha, trzonowanie było?Jednak chyba wczoraj to nie był pik a to plamienie to chyba faktycznie zbliżająca się owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Allllle krecha, trzonowanie było?Jednak chyba wczoraj to nie był pik a to plamienie to chyba faktycznie zbliżająca się owu
Pik był wczoraj. Liczy się pierwszy test z taką samą lub większą wartością jak kreska kontrolna.
Pik był wczoraj. Liczy się pierwszy test z taką samą lub większą wartością jak kreska kontrolna.
A na Cito w żaden sposób się nie dostaniesz? Lekarz chyba 3 dni wstecz może wystawić zwolnienie.Jeszcze troszeczkę mam, ale już brunatne a nie różowe także chyba ustaje. Próbuję się dostać do lekarza żeby dostać zwolnienie (czeka mnie bardzo trudny tydzień w pracy i boję się żeby coś się nie stało), ale w LuxMedzie nie ma w ogóle wizyt... Nawet teleporady najbliższe są za dwa tygodnie a swojego lekarza mam dopiero w czwartek :/
Allllle krecha, trzonowanie było?
O żesz... Prawilną krecha do dziełaJednak chyba wczoraj to nie był pik a to plamienie to chyba faktycznie zbliżająca się owu
Z ciekawostek przyrodniczych i pamiętnika nadrabiającej posty mi w Australii przed drożnością żadnych badań nie robili Miałam klasyczną pod RTG.Trzymam kciuki w takim razie żeby szybko udało się pozbyć tej urea. Ja mam wrażenie ze jest jakieś fatum drożnościowe - prawie wszystkim coś wychodzi i albo trzeba przesuwać drożność albo na ostatnia chwile udaje się zrobić ponownie badania. Mi tez wyszły jakieś bakterie (nie urea akurat) przed drożnością i musiałam antybiotyk na pare dni brać, ale ostatecznie udało się zrobić ponowny wymaz dosłownie dzień przed okresem i drożność zrobiłam planowo. A dwa miesiące wcześniej jak robiłam wymazy to było czyściutko
Och nie rób mi tego, bo nagle wcale mi się nie chce wracać do AustraliiZobacz załącznik 1586116
Ja dziś pierniczę. Mąż zaczął obierać mandarynki, więc już w ogóle świątecznie pachnie. No i klimatycznie za oknem - śnieg z deszczem.
W Australii ubiera się choinkę 1 grudnia, bo niektórzy rozbierają już przed Nowym Rokiem.Jak co roku. Pierniczę zawsze w listopadzie, bo robię z przepisu, z którego pierniczki są twarde. Pakuję do pudełka z ćwiartką jabłka i tak sobie leżą i miękną do grudnia. Przed świętami wyciągam i dekorujemy. A tak odnośnie świąt, to my tak czysto tradycyjnie traktujemy, ale oboje bardzo lubimy ten świąteczny klimat, więc choinka u nas świeci już w Mikołajki.
Nie ma opcji, próbowałam już wszystkiegoA na Cito w żaden sposób się nie dostaniesz? Lekarz chyba 3 dni wstecz może wystawić zwolnienie.
A telefonicznie w pon gin Ci nie wystawi?Nie ma opcji, próbowałam już wszystkiego