Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykroDziękuje, obolała trochę.
W jajowodzie zlokalizowana Sliwka węgierka, ciąża żywa, która już częściowo rozdarła jajowod. W porę wycięli
Nieeeee…. Cykier puder z sokiem z cytryny. Jedynie!No cukier puder z wodą. Tu chyba większej filozofii nie ma, nie?
Nie ma opcji, próbowałam już wszystkiego
A masz już jakieś plany na powrót?Och nie rób mi tego, bo nagle wcale mi się nie chce wracać do Australii
Ja to trzymam prawie do marca.W Australii ubiera się choinkę 1 grudnia, bo niektórzy rozbierają już przed Nowym Rokiem.
To spróbuj przecież u rodzinnego. Do niego powinnaś dostać się od ręki. Zwolnienia 100% płatnego i tak jeszcze nie dostaniesz, więc weź od rodzinnego.Nie ma opcji, próbowałam już wszystkiego
Ja zawsze robię za gęsty, możnaby okna uszczelniac więc u mnie zostają golasyA Ty ozdabiasz? Dawaj szybko przepis!