Żołna
Fanka BB :)
To te co ostatnio były wrzucane za 83 gr?One step
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To te co ostatnio były wrzucane za 83 gr?One step
Całe szczęście, że wiesz już od czego masz skurcze A teraz kiedy masz wizytę u gina? Bo pamiętam, że pisałaś że z tamtą nie wyszłoMy już na basenie. Mąż sobie pływa, dzieciarnia na zajęciach, a ja na trybunach na wypisie ze szpitala miałam że do basenu mi nie wolno więc robię za widownię
Oczywiście wchodząc na basen spotkałam ojca mojego byłego gapił się, ale nic nie powiedział. Może mnie nie poznał?
I mam już pewność, że "skurcze" są na tle nerwowym. "Cudownie" przechodzą jak tylko stresująca sytuacja mija
Ja miałam 20 pinków kilkanaście dni temu... Mam w tym momencie 3 plus dokupowałam po drodze jeszcze z 6 innych i też już wysikaneTak, to trombofilia wrodzona. To nie jest tak, że masz tą mutację to poronisz - w ogóle trzeba pamiętać, że zakrzepica nie tylko może powodować powikłania u płodu ale przede wszystkim trzeba pamiętać, że to u matki może zrobić się skrzep.Moja mama miała zator plucny zaraz po cc i ledwo ją uratowali a może gdyby brała leki rozrzedzajace krew, to uniknelaby tego wszystkiego Z tą mutacją po prostu masz trochę większe szanse na to niż osoby bez tej mutacj. Moja znajoma zmarła mężu na rękach 3m.po porodzie, okazało się że przez zator i od razu sobie pomyślał, że mogła mieć zakrzepice ale to może spotkać osobę i bez mutacji. Ja sobie dodatkowo badam układ krzepnięcia gdyż mam wyniki na granicy dolnej normy, więc krew szybko mi krzepnie a ciąży wiadomo - jeszcze szybciej. Tu w Nl w ogóle nie zwracają na tą mutację uwagi a wiedzę mają, bo odkrywcą jej był Holender ale uważam, że dobrze wiedzieć jeśli ma się to dziadostwo, bo mogę uniknąć problemów w przyszłości.
U mnie 9,5dpo i biało ale nadzieji jeszcze nie tracę, bo poczytałam sobie zagraniczne opinie tych testów i okazuje się że większość jest niezadowolona, bo późno wyłapują ciążę. Słabo się wybarwiają, gdy inne pokazują już grube krechy. Generalnie są kiepskie do wykrywania wczesnej ciąży - a ja se 40kupilam
We wtorek mam.Całe szczęście, że wiesz już od czego masz skurcze A teraz kiedy masz wizytę u gina? Bo pamiętam, że pisałaś że z tamtą nie wyszło
Podobno może się zdarzyć takie plamienie w ciąży na początku właśnie w terminie okresuJa miałam 20 pinków kilkanaście dni temu... Mam w tym momencie 3 plus dokupowałam po drodze jeszcze z 6 innych i też już wysikane
Ale u mnie to choroba już, plus teraz co chwilę sprawdzam czy kreska nie jest bledsza. Na szczęście dzisiejsza poranna już porządna, zdecydowanie grubsza niż wczorajsza więc trochę moja głowa się uspokoiła że to wczoraj to było zwykłe plamienie (powinnam w sumie wczoraj dostać okres, więc może to dlatego?)
Jeszcze troszeczkę mam, ale już brunatne a nie różowe także chyba ustaje. Próbuję się dostać do lekarza żeby dostać zwolnienie (czeka mnie bardzo trudny tydzień w pracy i boję się żeby coś się nie stało), ale w LuxMedzie nie ma w ogóle wizyt... Nawet teleporady najbliższe są za dwa tygodnie a swojego lekarza mam dopiero w czwartek :/We wtorek mam.
A Ty jak się czujesz? Plamienia ustały? My tu wszystkie mocno trzymamy kciuki za Ciebie
Pik był wczoraj. Liczy się pierwszy test z taką samą lub większą wartością jak kreska kontrolna.Jednak chyba wczoraj to nie był pik a to plamienie to chyba faktycznie zbliżająca się owu