reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

To już 3 czerwcowe mamusie wśród nas :-D:-D:-D

nissanka na kiedy masz termin?
violett dziękuję, czuję się bardzo dobrze! W zasadzie podobnie jak przy ciąży z Dawciem.... Piersi bolą mnie przeokrutnie, są juz dużo większe niż wcześniej, sutki bardzo wrażliwe. Ogólnie to miewam dni że mogłabym spać nawet na stojąco i dopiero w tej ciąży przezyłam jak to jest czekoladę zagryśc ogórem kiszonym ;-) Udało nam się zajsć w 2 cyklu starań i wydaje mi się, ze ta ciążę przeżywam bardziej niż pierwszą. W 6tyg byłam na 1 usg, ciąża przebiega wzorowo no i zobaczyłam przepięknie bijące serduszko :-)

Dawcio też już bez pampersa w ciagu dnia pięknie już woła za każdym razem, zdarza sie tez ze sam siada i sika bez informowania mnie, pampersa zakładam tylko na noc. Rozgadany na całego, nie raz to mamy przy nim ubaw po pachy :-D

reklama
o widzę,że ruch się tu jakiś zrobił :)
paulinka gratulacje :) ja miałam na odwrót,drugą ciążę przeżywałam zdecydowanie mniej niż pierwszą.
violett ja witam w klubie mam alergików. My dopipero startujemy z rozszerzaniem diety ale falstart już był bo jako pierwszy posiłek podałam marchewke z ziemniaczkiem i na drugi dzień wysypka oraz czerwone plamy na buźce,wiec tez lekko nie bedzie. Kurcze z Nati zero problemów było a Adaśko ciągle coś. No ale tak to czasem bywa. A na grupie mamy kontakt z innymi mamami,które tu już od dawna się nie udzielają. U wszystkich wszystko w porządku,dzieciaki rosną,4 dzieciaczki z naszej grupy ( w tym moja córcia) mają już młodsze rodzeństwo,kolejne 3 dziewczyny w ciąży (nissanka się widze tu ujawiniła ). Ale grupa na bb umarła śmiercią naturalną,na fb się dawno temu przerzuciłyśmy więc pewnie niewiele dziewczyn zagląda na forum.

Hej, oblegany zrobił♦ sie czerwiec 2013 widzę. Gratuluję jeszcze raz wszystkim Mamusiom :*

U nas nic nowego. Pisałam że pracuję na popołudnia? 4,5g dziennie. Zawsze to jakaś kaska. Poza tym nic nowego. Plany i myślenia zjazdu do Pl ale boimy się że gorzej będzie

Hej, ale fajnie ze jest tyle nowych ciezaroweczek:) Trzymam kazdej z Was wszystkiego najlepszego:)

a moge prosic zaproszenie do tej grupy na fb?

Ostatnia edycja:
Nissanka gratuluję serdecznie ciąży i trzymam kciuki za kolejne 8 miesięcy, oby przebiegły spokojnie i żebyś już niedługo cieszyła się z rodzeństwa dla Barta.

Joasia współczuję Adaśkowych problemów, nie wiedziałam że macie takie problemy. Mam nadzieję że jak najszybciej przejdą mu te alergie.

Trusia...miło że pracujesz, zawsze to jakieś wyjście z domu i "rozerwanie się" no i jak sama piszesz fajnie że kaski trochę wpłynie. Co do sytuacji w Pl to ja już straciłam nadzieję że będzie lepiej. Ciągle to samo, wszystko drożeje a pensje albo stoją w miejscu albo lecą w dół....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane!
Wpadłam tylko na chwilkę, żeby Wam powiedzieć, że kładziemy się z Olkiem we wtorek do szpitala. W między czasie doszły nam problemy z oczkami. Lekarze postawili rozpoznanie "podejrzenie guza przysadki mózgowej". Będziemy robić szczefółowe badania i mam nadzieję, że to wszystko to tylko zbieg okoliczności i mój synek jest zdrowy. Miną chyba już ten pierwszy szok. Jakoś po mału to wszystko do mnie dociera. Chciałabym żeby już było po badaniach... Bardzo się boje. Trzymajcie kciuki za nas.

Do góry