Trusia77
Fanka BB :)
Jeśli karmisz piersią powinnaś podawać pierś a jeśli nie to raczej coś do popicia żeby ie było zatwardzeń, moja też nie chciała ale jakoś po iluś tam dniach próbowania popijała powolutku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LASOTA ty masz za duźo karmień? to popatrz
6 - butla 150
9 - kasza 100-150
12 - obiad- słoik
14 - butla 150-160
16 - deser - słoik
18 - butla
20-21 kąpiel i butla ispanie
a szybko kawa żeby oczy się otworzyły to ona zasypia
paulinka109- to mnie pocieszyłaś.Wprawdzie moja niunia też łapie sama kubek-niekapek ale póki co łaskocze sobie dziąsełka ustnikiem i tyle.U mnie kiedy zaczeło sie inne jedzonko niż mleczko mały nie chciał pić ani wody ani herbatki ani soczków... Odkąd sam ładnie łapie butle i wkłada do buzi to tak się mu to spodobało że teraz wypije wszystko co mu dam Myślę ze córcia z czasem się przekona tym bardziej jak przyjdzie pełne lato i bedzie ciepło to sama będzie chciała więcej picia