reklama
WItajcie dziewczyny
Narazie nie biore zadnych witamin oprócz kwasu foliowego. Poczekam na wizyte u gina, którą mam mieć 16tego (dopiero) i zobaczymy co on mi poradzi. Swoją drogą śmieszne jest, że normalnie wizyta u takiego lekarza nie jest fajna, a będąc w ciązy odliczam kiedy bedzie następna )
No i zaczęły mi się mdłości. Takie mocniejsze dzisiaj i już mam dosc. Rano było jeszcze tak umiarkowanie, teraz jest gorzej. Ale wole wieczorne mdlosci od porannych przynajmniej w pracy moge robic swoje.
Pozdrawiam
Narazie nie biore zadnych witamin oprócz kwasu foliowego. Poczekam na wizyte u gina, którą mam mieć 16tego (dopiero) i zobaczymy co on mi poradzi. Swoją drogą śmieszne jest, że normalnie wizyta u takiego lekarza nie jest fajna, a będąc w ciązy odliczam kiedy bedzie następna )
No i zaczęły mi się mdłości. Takie mocniejsze dzisiaj i już mam dosc. Rano było jeszcze tak umiarkowanie, teraz jest gorzej. Ale wole wieczorne mdlosci od porannych przynajmniej w pracy moge robic swoje.
Pozdrawiam
modlisia, anbar, dzieki kochane jutro zrobie test owulacyjny po poludniu
piszecie ze po odstawieniu tabsow sa i cykle bezowulacyjne... ja w pierwsza ciaze zaszlam po odstawieniu tabsow ktore bralam 8 lat bezprzerwy . Odstawilam je i w 2 miesiacu zaszlam w ciaze, nie liczylam czy plodne dni czy nie .... i zaciazylam z czego bradzo sie cieszylam i ciesze Troche sie balam ze to plod moze byc chory po tabsach itp, ze blizniaki moga byc itp... , nastraszyly mnie kolezanki, ale wsio oki bylo Mam nadzieje ze bedzie oki i tym razem :-)
piszecie ze po odstawieniu tabsow sa i cykle bezowulacyjne... ja w pierwsza ciaze zaszlam po odstawieniu tabsow ktore bralam 8 lat bezprzerwy . Odstawilam je i w 2 miesiacu zaszlam w ciaze, nie liczylam czy plodne dni czy nie .... i zaciazylam z czego bradzo sie cieszylam i ciesze Troche sie balam ze to plod moze byc chory po tabsach itp, ze blizniaki moga byc itp... , nastraszyly mnie kolezanki, ale wsio oki bylo Mam nadzieje ze bedzie oki i tym razem :-)
T
Tusia.
Gość
Witajcie dziewczynki:-) martwi mnie fakt,ze nadal co raz bardziej bolą mnie jajniki tez tak macie? Wizytę mam 11 marca
Kochana jesli jestes przed terminem @ albo nawet króciutko po to zupełnie norma
tez tak miałam.
L
Lila001
Gość
Ja tez tak mialam ale teraz juz sie unormowalo i nic mnie nie boli. U mnie poczatek 6 tyg. zauwazylam ze moje podbrzusze jest lekko twarde, moze ktoras z was tez zauwazyla u siebie takie zmiany???
No własnie mnie teraz tez z każdym dniem coraz rzadziej pobolewa w brzuchu. Czasami aż się zastanawiam czy aby nadal jestem w ciąży ;-)
Co do twardniejącego podbrzusza niestety nie wiem. Czasami mam wrażenie, że jest nieco grubiej i twardziej nad spojeniem łonowym, ale ogólnie mam sporo tłuszyczku na brzuchu i zupełnie nie wiem czy to tylko brzuchol wywalony czy dzieć rozparty ;-) Pewnie też z tego powodu jeszcze długo nie będzie u mnie widać oznak ciąży, chociaż używam sobie w moim stanie i mniej wciągam brzuch niż dotychczas. Za to mam takie ulubione spodnie biodrówki i zauważyłam, że niby mogę je zapiąć bez problemu ale potem jak siedzę, tak mnie dziwnie boli w miejscu guzika gdzie mocniej uciskają. Jak odepnę guzik ból mija.
nie nazekac jak baba w ciazy hehehehe ;-) zartuje...
fajnie macie ;-) tak czy owak to ciaza i kazda jest inna. Mnie prawie odrazu zaczelo wywalac w 1 ciazy. I juz chyba od 3 miesiaca ciuchy ciazowe nosilam ale to bardziej chyba zeby sie pochwalic swiatu ze w ciazy jestem no ale nie powiem, wygodniejsze te ciazowe ciuchy sa ;-)
fajnie macie ;-) tak czy owak to ciaza i kazda jest inna. Mnie prawie odrazu zaczelo wywalac w 1 ciazy. I juz chyba od 3 miesiaca ciuchy ciazowe nosilam ale to bardziej chyba zeby sie pochwalic swiatu ze w ciazy jestem no ale nie powiem, wygodniejsze te ciazowe ciuchy sa ;-)
Elzu
Fanka BB :)
Ja dopiero 4 tydzien, ale narazie nic sie nie dzieje, procz piersi ktore sie zrobily twarde i bolące juz poltora tygodnia temu, to wszystko inne po staremu.. ciagle jakos do mnie nie dochodzi ze mam fasolke (chociaz ja bardzo chcialam). Chcialabym przyspieszyc czas do 12 tygodnia, zeby juz ja zobaczyc na USG ale chyba mi tylko czekac zostalo.
Zmienilyscie cos w swoim codziennym zyciu od odkrycia dwóch kreseczek? Ja uwazam w pracy, zeby nie dziwigac i bardziej zwracam uwage na to co jem..
Zmienilyscie cos w swoim codziennym zyciu od odkrycia dwóch kreseczek? Ja uwazam w pracy, zeby nie dziwigac i bardziej zwracam uwage na to co jem..
reklama
Mamunia1984
Początkująca w BB
Witajcie,wczoraj drugi test potwierdził ciążę,rok temu byłam mamą czerwcową,mam 9 miesięczną córeczkę i jestem przerażona.