reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

reklama
Witajcie dziewczyny
ja jestem marcową mamą 07, ale urodzoną w listopadzie. Chciałam wam życzyć spokojnych 9miesięcy oczekiwania na maluszka i cieszenia się z kolejnych kilogramów i ruchów malucha....

Witam cos cichutko tutaj.Hej ho .
Kobitki bierzecie tylko kwas foliowy czy witaminki dla ciężarnych też
jeśli tak to jakie?
bo ja na razie jadę na kwasie i tam myśle,że moja gin mi coś poleci na pierwszej wizycie.
a własnie kiedy się wybieracie na tą pierwszą wizyte?

Ja sobie kupilam taki zestaw dla kobiet w ciazy i tych ktore dopiero probuja i tam jest miedzy 18 witamin i mineralow miedzy innymikwas foliowy, magnez, wapn, zelazo, cynk.. witamina B i inne. Biore te tabletki od jakis 3 tyg, wczesniej jadlam tylko kwas.

Do lekarza wybieram sie za tydzien :)

hej...Ja zamierzam na nfz umówić sie na przyszły tydzien...Zacznę wtedy 6 tydzień, chciałabym aby lekarz zlecił podstawowe badania, a na usg pójdę prywatnie w 7 tyg. :)
Ja na razie biorę kwas foliowy a witaminki pewnie zaleci lekarz :)

kiepsko się czułam dzisiaj w nocy, było mi niedobrze ale rano przeszło, słyszał ktos o nocnych mdłosciach haha? ;) :)

ja biore od wczoraj FEMILATAN N czy jakos tak , tam jest tez kwas foliowy :tak: + witaminki.
jej... kupilam tez sobie testy na owulke, dzis zrobie pierwszy, trzymajcie kciuki! :tak:

Witam!

Po 5 miesiącach starań udało nam się wreszcie :)!
21.02 3 dni przed terminem @ zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, powtórzyłam jeszcze w dniu @ i 3 dni po i coraz grubsza krecha :) !

Termin wychodzi mniej wiecej na 3 listopada!

Witam się i pozdrawiam!

Witam:)

Nowym mamusiom serdecznie gratuluje i witam:)

U mnie dzisiaj pochmurno:( mój mąż ma dzisiaj imieniny no i czas zacząć staranka więc zaplanowałam fajny wieczór:):) mam nadzieję, że będzie owocnie:) trzymajcie kciuki:)

Larvunia i MajaFala trzymam za Was kciuki i proszę o to samo:):)

reklama
Hej dziewczyny!!! U mnie dzien zaczal sie dobbrze:-) sloneczko za oknem. Modlisia z tymi mdlosciami to u mnie tak samo wieczorem mam a rano juz lepiej sie czuje:-).
Rachel1981 witamy wsrod nas!!! :-)

Do góry