reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Witam wieczornie, zwłaszcza nowe mamusie. Gratuluję fasolinek. :-)

Wątek listopadowy ładnie nam się rozrasta. :-)

Jutro sądny dzień - wizyta u gina. Jestem cała w nerwach. NIe mogłam się doczekać USG a teraz się boję. W poprzedniej ciąży na tym etapie zaczęło się u mnie poronienie. Trzymajcie kciuki i za mnie.

Witam.
Nieśmiało się dołączam. Dzisiaj zrobiłam betę i wyszło 47,31 U/l. Liczac od daty ostatniej miesiączki do dokładnie koniec 4 tygodnia :-) Ciężko mi uwierzyć bo to pierwszy cykl starań :-)
W czwartek idę do ginekologa. Trzymajcie kciuki, żeby beta rosła :-)

witam wszystkie nowe listopadówki na forum, jestem tak zmęczona i zestresowana że nawet nie mam kiedy tu do was zaglądać, mój juniorek jest chory od wczoraj ma 40 stopni gorączki i w żaden sposób lekami nie możemy mu jej zbić na dłużej niż godzina do 1,5, byliśmy u lekarza robimy wyniki, pierwsze już są - wynik moczu - i tam wszystko ok, więc problemy z drogami moczowymi odpadają, czekamy do rana na wyniki krwi i zobaczymy, jejku czuwamy z mężem na zmiane przy nim a nasz bidoczek jest taki osłabiony, wyć mi się chce - ale mam czekać bo osłuchowo nic mu nie jest, gardło blade no wręcz idylla a temperatura ciągle 39,9,38,8 - jestem wycieńczona. Odebrałam też swoje wyniki badań i oczywiście tak jak przy pierwszej ciąży - zapalenie dróg moczowych i jutro po luteinkę bo ciąża zagrożona poronieniem, progesteron poniżej jakiejkolwiek przeciętnej, mam nadzieje że u was dobre wieści, pozdrawiam

Witam się porannie. Szczenięta niestety nie dają mi spać.

Inez79 Witam i gratuluję! Masz termin w moje urodziny. :-)

Morbital Szczerze współczuję. Życzę Wam zdrówka. Daj znać jak Mateuszek. Mam nadzieję, że jest już lepiej.

Ergunia Witaj! Gratuluję, życzę spokojnej ciąży i zdrowego dzieciątka.

progesteron poniżej jakiejkolwiek przeciętnej, mam nadzieje że u was dobre wieści, pozdrawiam

Morbital, a ile masz tego progesteronu?,weźmiesz leki i wszystko się wyrówna, zobaczysz i nie matw się na zapas:)
ja biorę duphaston 3x2, luteinę podjęzyk.-3x2, luteinę dopochw.3x2 , raz na tydzień domięśniowo Bhcg+ jeszcze szereg innych leków + kontrola co 2 tyg u gina z USG
uszka do góry i zdrówka dla bąbelka:-)

reklama
witam wszystkie nowe listopadówki na forum, jestem tak zmęczona i zestresowana że nawet nie mam kiedy tu do was zaglądać, mój juniorek jest chory od wczoraj ma 40 stopni gorączki i w żaden sposób lekami nie możemy mu jej zbić na dłużej niż godzina do 1,5, byliśmy u lekarza robimy wyniki, pierwsze już są - wynik moczu - i tam wszystko ok, więc problemy z drogami moczowymi odpadają, czekamy do rana na wyniki krwi i zobaczymy, jejku czuwamy z mężem na zmiane przy nim a nasz bidoczek jest taki osłabiony, wyć mi się chce - ale mam czekać bo osłuchowo nic mu nie jest, gardło blade no wręcz idylla a temperatura ciągle 39,9,38,8 - jestem wycieńczona. Odebrałam też swoje wyniki badań i oczywiście tak jak przy pierwszej ciąży - zapalenie dróg moczowych i jutro po luteinkę bo ciąża zagrożona poronieniem, progesteron poniżej jakiejkolwiek przeciętnej, mam nadzieje że u was dobre wieści, pozdrawiam

My mieliśmy podobny problem z małą (ma 1,6 roku) w styczniu.
Trzeźwa laryngolog wyslala nas na przeswietlenie płuc i okazało sie ze ma bezobjawowe zapalenie płuc...
Może to badanie wykonajcie...!

Pozdrtawiam i zycze zdrowka

Do góry