reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Dziewczyny moje kochane..... wróciłam od gina. Jest dzidzia - całe 3,5 mm. Serduszko bije! Od teraz serca mam dwa.... la la la la
no jak pięknie.... już mamy 100 stron.

reklama
Dziewczyny moje kochane..... wróciłam od gina. Jest dzidzia - całe 3,5 mm. Serduszko bije! Od teraz serca mam dwa.... la la la la

gratuluje z całego serduszka:) Ja mam wizytę dopiero 31 marca i stresa mam strasznego ale skoro są mdłości i wymioty to tylko zdrowy objaw rozwijajacego sie dzidziusia

No to moje gratulacje:-)
Ja na USG idę jutro,już się nie mogę doczekać.
Jak myślicie czy HCG z 6 tygodnia na poziomie 41404 nie jest za wysokie? Trochę mnie to martwi :confused:

Ergunia.... dzięki! trzymam kciuki za Ciebie.
Znalazłam takie normy: Ciąża 6-7 tydzień 27300 - 233000

Normy hcg
Ciąża 1.3-2 tydzień mlU/ml 16 - 156
Ciąża 2-3 tydzień 101 - 4870
Ciąża 3-4 tydzień 1110 - 31500
Ciąża 4-5 tydzień

Witajcie dziewczyny :)

Witam wszystkie nowe mamusie listopadowe!

Izula gratulacje. Uwielbiam ta piosenke Bajmu "Dwa serca dwa smutki" Towarzyszyła mi bardzo w pierwszej ciąży.

Ja cały czas czuje sie fatalnie. Mam całodniowe mdłości i popołudniowo wieczorne bliskie spotkania z kibelkiem (czasem zlewem jak nie zdaze). Troche mam juz dosc. I kiedy koniec tych wstretnych mdłości??! Czytałam ze do 12 tyg statystycznie moze trzymac . Jeszcze 4 tygodnie...

Powiedziałam córce o bąbelku ale nie uwierzyła. Z synem jeszcze nie rozmawialam, ciekawe jak zareaguje. Moze dzis wieczorem mu powiem.

Witajcie dziewczyny :)

Witam wszystkie nowe mamusie listopadowe!

Izula gratulacje. Uwielbiam ta piosenke Bajmu "Dwa serca dwa smutki" Towarzyszyła mi bardzo w pierwszej ciąży.

Ja cały czas czuje sie fatalnie. Mam całodniowe mdłości i popołudniowo wieczorne bliskie spotkania z kibelkiem (czasem zlewem jak nie zdaze). Troche mam juz dosc. I kiedy koniec tych wstretnych mdłości??! Czytałam ze do 12 tyg statystycznie moze trzymac . Jeszcze 4 tygodnie...

Powiedziałam córce o bąbelku ale nie uwierzyła. Z synem jeszcze nie rozmawialam, ciekawe jak zareaguje. Moze dzis wieczorem mu powiem.
Mój 10 letni syn dziś sie dowiedział o ciąży ,mimo,że ciąglę w domu panuje jej temat.Zaskoczyło mnie jego pytanie bo stwierdził,ze co robie jak to dziecko też umrze:(( wcięło mnie.

reklama
Witam, dopisuję się do listopadówek :) Dwie krechy jak nic i beta 344, podobnie jak lunatyczka duże zaskoczenie po długim staraniu. Bardzo się cieszę, to moja druga ciąża,pierwsza niestety skończyła się w 1szym miesiącu z powodu pustego pęcherzyka. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko w porządku. Pozdrawiam wszystkie mamusie :-)

Do góry