reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

nie no... w ciazy jestem. A lekarz na progesteron poki co nic mi nie powiedzial.

No to jeśli lekarz nic nie powiedział, a w ciąży jesteś, to znaczy, że progesteron aż tyle za niski być nie może. Pytanie podstawowe jakie były normy w laboratorium, w którym robiłaś badania.

Widzę że właśnie rozpoczęłam 7tydzień...wow...

Raczej skończyłaś i zaczęłaś 8 :-)

reklama
nie no... w ciazy jestem. A lekarz na progesteron poki co nic mi nie powiedzial.

Teraz w ogole nie wiem czy jest jakakolwiek nadzieja, bo mam brazowe plamienia ale z kawalkami sluzowki. Pewnie zadna z was nie miala takiej przygody i wciaz sie udalo?

Nie chce mi sie zyc juz.

Nie martw sie na zapas, ja mialam plamienia a teraz te plamienia spia smacznie po zrobieniu olbrzymiej kupy.

Ostatnia edycja:
Witam Mamuśki listopadowe !
Miło mi się do Was przyłączyć. Choć to wszystko jeszcze dla mnie nowe (nawet ni wiem który tydzień dokładnie - może któraś z Was pomoże mi to policzyć - ostatni @ 16.02 (cykl 28 dni)- z góry dziękuję ! - to jest dla mnie jakaś czarna magia )
Mam nadzieję że wszystko będzie ok, wizytę mam na 29 - więc jeszcze tydzień
Pozdrawiam cieplutko !

Witam Mamuśki listopadowe !
Miło mi się do Was przyłączyć. Choć to wszystko jeszcze dla mnie nowe (nawet ni wiem który tydzień dokładnie - może któraś z Was pomoże mi to policzyć - ostatni @ 16.02 (cykl 28 dni)- z góry dziękuję ! - to jest dla mnie jakaś czarna magia )
Mam nadzieję że wszystko będzie ok, wizytę mam na 29 - więc jeszcze tydzień
Pozdrawiam cieplutko !
Witaj :-) wg moich obliczeń to u Ciebie już 4t6d ciąży :-)

Witam wszystkie mamusie!
Dopiero dziś zarejestrowałam się na forum. Ogólnie jestem tu nowa. A na temat ciąży wiem niewiele. To będzie nasz pierwszy dzidziuś. Termin wyznaczony przez ginekologa wyszedł na 1 listopada :-D. Chętnie będę uczestniczyć w rozmowach.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie- Kasia

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie!
Dopiero dziś zarejestrowałam się na forum. Ogólnie jestem tu nowa. A na temat ciąży wiem niewiele. To będzie nasz pierwszy dzidziuś. Termin wyznaczony przez ginekologa wyszedł na 1 listopada :-D. Chętnie będę uczestniczyć w rozmowach.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie- Kasia

Cześć Kasiu :-)
witaj wśród mamusiek listopadowych i rozgość się :-)

reklama
Do góry