reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Progestron mam jak na moje oko niski, ale szczerze mowiac nawet nie do konca orientuje sie jaki powinien byc - 9.95. Biore Duphaston 3x1.

A jak robilas badanie to jaka norme mialas wpisana? Jesli progesteron jest zbyt niski, to rowniez znaczy, ze owulacji nie bylo, bo on rosnie zaraz po, wiec raczej nie moglabys zajsc w ciaze...
No i co lekarz powiedzial na taki progesteron i kiedy badalas?

reklama
Via i Izula82 ja tez we wtorek mam wizyte wiec jest nas trzy mocno trzymam kciuki za was i za wasze fasoleczki :-)

A jak robilas badanie to jaka norme mialas wpisana? Jesli progesteron jest zbyt niski, to rowniez znaczy, ze owulacji nie bylo, bo on rosnie zaraz po, wiec raczej nie moglabys zajsc w ciaze...
No i co lekarz powiedzial na taki progesteron i kiedy badalas?

nie no... w ciazy jestem. A lekarz na progesteron poki co nic mi nie powiedzial.

Teraz w ogole nie wiem czy jest jakakolwiek nadzieja, bo mam brazowe plamienia ale z kawalkami sluzowki. Pewnie zadna z was nie miala takiej przygody i wciaz sie udalo?

Nie chce mi sie zyc juz.

Oj kochana nie mozesz sie tak zalamywac ja tez mialam plamienie i narazie jest wszystko ok we wtorek ide na wizyte wiec zobaczymy jak sie wszystko rozwinelo musisz byc dobrej mysli bo to teraz najwazniejsze zycze powodzenia i trzymam kciuki za twoje malenstwo pamietaj glowa do gory

Witam serdecznie,wczoraj zrobiłam test i wyszła mi druga kreseczka bardzo bladziutka ale jest, dołączam sie również do grona kolezanek mających wizyte we wtorek:) i wtedy wiele sie wyjaśni,pozdrawiam

reklama
Witaj się poniedziałkowo i życzę udanego całego tygodnia!

Widzę że właśnie rozpoczęłam 7tydzień...wow... niech przeleci do czwartku bo wtedy idę do ginka.

Do góry