reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
zakazana, ja uzywam firefoxa do przegladania stron i jak chce wejsc na forum w miejscu gdzie ostatnio pisalam albo czytalam (w tym temacie) to wchodze na linka: http://www.babyboom.pl/forum/listopad-2010-f341/listopad-2010-a-36839-new i laduje sie w miejscu gdzie ostatnio bylam, a ze czesto zagladam.. to jak w pasek adresu wpisze samo "listo" juz mi ten adres wyskakuje jako pierwszy z gory :)

Co do objawow, to mi piersi urosly o jeden rozmiar i zmienil sie wyglad sutkow, do tego sa pelne i bolące. Chodze do ubikacji częściej.. i to chyba na tyle, jak narazie nie mialam mdlosci i mam nadzieje, ze nie bede miala :)

witam i ja chciala bym sie przylaczyc :) ostatnia miesiaczke mialam 4.02 u lekarza jeszcze nie bylam ahh te kolejki w glowie mi sie to nie miesci.... wizyte mam na 1 kwietnia ale szukam innego lekarza ktory przyjmnie mnie predzej bo oszaleje chyba ;-/

no w koncu udalo mi sie wywalczyc wizyte na srode to zawsze tydzien roznicy :D:-) test robilam...
bety nie.. niestety bylam chora teraz tydzien i siedzialam w domu leczac sie domowymi sposobami :)

Dzieki za rade test taniej :) oki jutro sie przejde i kupie w rossmanie :)
witam jankesowa :)

a co do objawy, senna jestem, nie wymiotuje i nie mam mdlosci, 2 tyg mnie bolal cycki masakara ale juz przeszlo :D, latam ubikacji, takze mam zachcianki prawie co godzine staram sie mniej :)
a 1 ciaza nigdy nie wymiotowalam tylko ubikacji i zgage to wszystko.
Jak urodzicie dzidzie to tak przejdzie z tymi objawy :) tez tak narzekalam zgage mi tylko jedno pomoglo migdaly.

reklama
a mnie mdlosci jz tez dopadly zaczely sie wczoraj a dzisiaj juz na calego nie mam na nic ochoty do jedzenia chociaz staram sie jesc malo ale regularnie no i te piersi tak strasznie urosly i bola;-/

Do góry