reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
bo teraz wkleiłam normalnie w wypowiedź? zawsze trzeba tak robić?

Można go na stałe wkleić.

W prawym górnym rogu klikasz na Twój profil -> później obok pokaże Ci się panel kontrolny -> szukasz po lewej stronie edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod/link do suwaka.

dziękuje Myszka :)

ja rok byłam na bencu i jakos przyzwyczaiłam się do tamtego forum...ale tam nie ma jeszcze żadnej mamusi na listopad więc postanowiłam dołączyć tu do Was aczkolwiek muszę przestawić na inne funkcjonowanie.

A jak się w ogóle przyszłe mamusie czujecie? Jakieś objawy już? Może zachcianki?

aaaa i jak sądzicie czy chłopak czy dziewczynka? takie pierwsze Wasze odczucie?

Ja w poprzedniej ciąży od razu mówiłam że chłopak będzie hehe
w 6 miesiącu ciąży lekarz powiedział że dziewczynka będzie a potem że chłopak :) więc miałam dobrą czujkę :) teraz myślę że będzie dziewczynka :)

jejku ciężko mi będzie się przestawic na to forum...
jest tu taka możliwość by bezpośrdnio przejść do swojego ostatniego postu? czy trzeba pamiętać strone na jajkiej się skończyło pisać? i jak szybko odnaleść to forum?

przepraszam ale naprawdę troszkę minie zanim się nauczę ruszać bez problemu :)
i pewnie jeszcze nie raz Was zasypię pytaniami :)

a byłyście na Benc.pl - Tylko dla fajnych rodziców

zakazana przyzwyczaisz się :-) i widzę że już suwaczek działa.

U mnie dolegliwości na razie żadnych większych nie ma.
A co płci to wolę się na nic nie nastawiać...mój mi mówi że dziewczynka, ale pewnie dlatego że ja zawsze chciałam. I jakoś przeczucia też większego nie mam. Pożyjemy -> zobaczymy.

A jak Ty się czujesz ?

u mnie z samopoczuciem kiepsko niestety. Aż jestem zdziwiona bo w pierwszej ciązy zaczęłam wymiotować dopiero w 12 tyg i tak do 6 miesiąca a teraz dowiedziałam się że jestem w ciąży bo już mnie mdli i wymiotuje. Właśnie przez złe samopoczucie zrobiłam test, potem badanie Beta i poszłam do lekarza

Izula82Ja tez mam usg we wtorek i juz nie moge sie doczekac.
zakazana i ja przylaczam sie do ciebie tez od tego tygodnia strasznie mecza mnie mdlosci i sennosc mogla bym spac caly dzien. Naszczescie z mdlosciami to jes tak ze z 15 minut mnie pomecza i potem jest dobrze:-) ale mam tak prawie przed kazdym posilkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u mnie z samopoczuciem kiepsko niestety. Aż jestem zdziwiona bo w pierwszej ciązy zaczęłam wymiotować dopiero w 12 tyg i tak do 6 miesiąca a teraz dowiedziałam się że jestem w ciąży bo już mnie mdli i wymiotuje. Właśnie przez złe samopoczucie zrobiłam test, potem badanie Beta i poszłam do lekarza

No to długo Cię męczyło...aż do 6msc...
Mnie poprzednio od mniej więcej 5-6tygodnia zaczęło ale jak się rozkręciło to tragedia. Teraz tylko cierpię na zgagę ale to chyba przez ten ogrom tabletek które przyjmuję.

Do góry