Witam dziewczynki!!!
Jejciu jak ja załuję ze w nowym mieszkaniu nie mam komputera
(( Tak to sporadycznie wpadam i nigdy nie jestem w temacie. Od 22.08 będę częściej bo rodzinka wyjeżdża na wczasy i opiekuję się domkiem więc będę do Was zaglądać
Co u nas...? Mieszka się wspaniale
)) Jak mnie tego brakowało!!! Zero stresów, robisz co chcesz i kiedy chcesz... Od razu odżyliśmy z mężem
Teraz mam na nockę siostrzenicę moja kochaną
Nazbierałyśmy jarzębiny i będziemy robić korale hehe
Z chłopcem tego niestety nie będzie
Ale za to można robić ludziki z kasztanów
Niestety ostatnio coraz bardziej dokucza mi kręgosłup... Nie ma się w sumie co dziwić jak coraz większe obciążenie musi znosic...
Dawidek ma się dobrze, choć już dawno go nie widziałam... Kolejne usg 16.08 więc jeszcze troszkę. Fika codziennie, brzuszek rośnie
Niektóre z Was moze pamiętają moje nieprzyjemne opowieści o siostrze, z którą mieszkałam do niedawna. Zmierzam ku jej rocznej córeczce... Przez te jej ryczenie, i wrzeszczenie na nią ostatnio się dowiedziała ze mała ma padaczkę na tle nerwowym... No i co? Płacz i szukanie winnych i przyczyny... Szkoda słów naprawdę, a najbardziej szkoda tej małej niewinnej Martynki
We wrześnie przymierzamy się do większych dziecięcych zakupów... Planujemy jechać do takiej wielkiej hurtowni i kupić za jednym razem wózek, leżaczek i fotelik samochodowy... Moze jakiś rabacik będzie
Widzę ze chłopców znów przybyło
Ostatnio jak byłam to było 26 a teraz 31 (!)
Szaleństwo jakieś
Nic Kochane... Ja ściskam Was mocniutko i całuję brzuszki. Postaram się wpaść znów jak najszybciej :*:*:*