reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

więc byłam na pogotowiu. Lekarka mnie zbadała i nie wykryła nic niepokojącego. Szyjka macicy jest długa i mocno trzyma. Te ranne bóle brzucha były spowodowane skurczami które mi się powoli zaczynają. Dlatego tak wcześnie bo przesadziłam z pracą. Teraz muszę odpoczywać ale jestem już spokojniejsza. Najważniejsze że nic nie zagraża mojej córeczce. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi:)

reklama
Myślę że powinni dać mi magnez bo skacze mi owieka, no i wróciły po 2 dniach twardnienia, chwilami bolesne. A nic mi nie dają, niewiem na co czekają.... na większe rozwarcie czy jak,....

Z wami już się nie nudzę:tak: i was wolę od książki

Witam nowe Mamusie, Tusia i Koko :-)

u nas taka burza, błyska i pioruny!!! a ja z synkiem sama :-(
dziewczyny zapomniałam pogratulować tego świetnego pomysłu z uporządkowaniem forum:) naprawdę rewelacja!!

teraz siedzę się nudzę, czekam na mojego P i tate który nadal u Nas mieszka...
zrobiłam szarlotkę choć jeszcze się piecze więc zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ostatnia edycja:
Amerie ja również mam takie bóle w górnej części brzucha....jakby mięśnie bolały po wysiłku.....chyba nam się rozciągają.Nie ma powodu do zmartwień.
Trusia77-pozdrawiam cię serdecznie, trzymaj się ciepło....i wołaj o ten magnez panie pielęgniarki......

reklama
Amerie ja również mam takie bóle w górnej części brzucha....jakby mięśnie bolały po wysiłku.....chyba nam się rozciągają.Nie ma powodu do zmartwień.
Trusia77-pozdrawiam cię serdecznie, trzymaj się ciepło....i wołaj o ten magnez panie pielęgniarki......

Hej widze ze imprezowalysmy w tym samym tygodniu tylko 2 dni roznicy heheheh dobreeeeeee

Do góry