eve19, czytalam kiedys artykul, ze trzymanie rybki w akwarium w ksztalcie kuli nie jest dobrym pomyslem, bo sie ona męczy, poszukaj w internecie moze znajdziesz jakies info na ten temat..
oleńka

, to milo, ze masz takie dobre stosunki z tesciowa

i jeszcze pomogla przy malej - super.
Anarien nie ma za co przepraszac, po to tu jestesmy zeby pisac i czytac, zreszta tesknilysmy za Toba.. Nie wiem jak Ci pomoc z tymi problemami nocnymi

do wizyty juz tylko kilka dni to moze lekarz cos Ci doradzi - mam nadzieje. Dziewczyny juz pisaly o psychologu to nie bede sie powtarzac ale moze tez sa jakies grupy wsparcia, dla osob z podobnymi przezyciami, chyba warto sie rozejrzec na internecie.
holly101, mi sie tez zdazaja dziwne sny w ciazy, a o uciekaniu, to bardzo czesto.. swoja droga ciekawe co sennik na to uciekanie..
madziankaa, dzieki za info, chyba w takim razie martwie sie na zapas, bo nic mi takiego nie doskwiera jak swedzenie i tym podobne, przynajmniej bede teraz wiedziala, na jakie objawy zwracac uwage.
Witaj koko

gratuluje Tymonka

kolejny chlopak na naszej liscie, jak narazie wygrywamy z dziewczynkami (u nas tez synek), rozgosc sie i czesto zagladaj

aa.. milego czytania naszej skarbnicy wiedzy ciazowej hehe.
Co do mnie.. to wszystko ok, wczoraj przyszedl materacyk do kolyski i przewijak wiec nasza sypialnia coraz bardziej przypomina pokoik dla dzidzi i wszystko robi sie bardziej realne..
Poducha ciazowa taka sobie.. niby wygodnie ale po paru godzinach juz mi sie jej nie chce i reka mnie boli i sie zaczynam wiercic..
W nocy zlapaly mnie skorcze lydek.. najpierw prawa noga w srodku nocy, a rowno z budzikiem lewa.. wiem, ze ten temat juz byl poruszany, czy wystarczy brac wapno? I czy sama sobie moge je kupic, czy musze skontaktowac sie z polozna? Bo bede ja widziec dopiero za tydzien.. :/