reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Violett - a Ty już wiesz jakiego skarbeńka nosisz w brzuszku? Na liście Cię nie widzę a nie czytałam też wszystkich zaległych stron kiedy wróciłam z wakacji...

Jak meżowi powiedziałam jakie na naszym forum proporcje płciowe to od razu wypalił z drużyną piłkarską :D Ciężko tylko będzie tych chłopców pozbierać po całej Polsce hehe :D

No hahah znajda sie jakos :) moj narzeczony o niczym innym nie mowi jak tylko o tym,ze bedzie z synkiem w pilke grac :)) i na ryby zabierac :) heh

mglaczek to dobrze,ze wszystko jest oki bardzo sie ciesze strasznie sie martwilam!!:happy:jak jechalam pociagiem to moje malenstwo bylo tak szczesliwe,ze starsza pani siedzaca na przeciwko mnie patrzyla na moj ruchomy brzuszek az sie polasila i dotknela a malenstwo tak ja koplo,ze az zaczela sie dopytywac ktory miesiac to jej powiedzialam ze 25tydzien a ona:szok:i pytanie ,,i tak kopie?,,
pozniej lazilismy po miescie i oczywiscie zmoklismy jak nigdy a relacje z wizyty zdam w temacie wizyt ;)

Paulinko niestety nie wiem bo moje szczescie odwrocilo sie tyleczkiem :) Coz niepodzianke chce nam zrobic.

Oj moja dzidzia tez kopie jak szalona :) I gdyby mi kazdy dotykal brzuszka to by kopala kazdego ale cale szczescie dotykanie ogranicza sie do mnie, mojego P i mojej mlodszej siostry Oliwii :)

bo moj uwielbia byc pieszczony a zawsze jak mizia marcin moj brzuszek to zaczyna sie armagedon kopniakow bo na laskotki jest ciety;-)ale dobrze ze ruchliwe jest

reklama
Do góry