reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

jakiś czas temu dzwonił do nas znajomy, ktoremu niedawno urodził się syn, i powiaezdział do mojego M tak : " no to super, że corka, dbaj o nią i dobrze chowaj bo to teraz rzadki towar" ;)
faktycznie wśrod naszych znajomych sa tylko dwie małe (oczywiście nazywaja się julka i majka;) a reszta - 15 małych zbójów!

reklama
A u nas na szkole rodzenia na 12 par: 8 dziewczynek i 4 chłopców :-). Więc ja tam jestem w mniejszości he he.

Też mi na to wygląda, że Mglaczek wczoraj jednak pojechała, ja również z niecierpliwością czekam na wieści od niej.

też jestem ciekawa jak tam mglaczek..

a ja chyba poruszylam niebo i ziemie.. policja byla zawiadomiona dzien po zniknieciu psa, mial ktos przyjechac do domu do nas, ale nas olali. Zadzwonilam do kolezanki-jej tata pracuje w strazy miejskiej, wszystkie patrole mają juz zdjecie goldena. Jej mama pracuje na monitoringu w urzedzie miasta, tam tez juz jest zdjecie i wszyscy pracownicy go wypatrują. Do tego rozwiesilam na 3 pobliskich osiedlach po kilka ogloszen. Dodatkowo przy duzym targu, w zakladzie fryzjerskim takim jednym z najpopularniejszych, no i na dwoch stacjach benzynowych. I jeszcze zaprzyjazniona firma ochroniarska go szuka, samochod patrolowy ktory jezdzi 24 na dobe po miescie, jezdzi wlasnie po naszych okolicach. Jak to nic nie da to ja juz nie wiem. Boli mnie brzuch i znowu mi nie dobrze. Jutro juz nie wychodze nigdzie. Nie moge codziennie latac po miescie i go szukac bo sie wykoncze :( dzis to juz go wszedzie widzialam, nawet pomylilam go z beczka zardzewiala w krzakach i lecialam do niej z nadzieją :szok:

dziewczyny a powiedzcie mi orientujecie sie moze od którego tygodnia ciąży zapisuje się ruchy w tej takiej karcie specjalnej?

Ostatnia edycja:
Amerie, o rany, nie slyszalam nic o tym wypadku, zadko zagladam na pozostale fora BB, to straszne :( .. wlasnie zauwazylam ksiege kondolencyjna.. ehh plakac mi sie chce :(

ania_ch0, powodzenia w poszukiwaniach, trzymam kciuki zebyscie go jak najszybciej znalezli.. a co do tego samopoczucia, to moze z nerwow tak sie zle poczulas.. uwazaj na siebie.

paulina109, witaj spowrotem, super ze wczasy sie udaly :) teraz tylko przeprowadzka i bedziecie mogli sobie spokojnie czekac na dzidziusia :)

Violett, te nocki nie przespane tylko przez kopniaczki? Czy moze nie mozesz sobie miejsca znalezc w lozku? Ja zamowilam poduche ciazowa, bo coraz bardziej jest mi niewygodnie.. mam nadzieje, ze jutro przyjdzie, a moj synek narazie nie ma jeszcze tyle sily w kopniakach zeby az mnie obudzic..

Meriva, gratuluje "chyba dziewczynki" :), jak dostaniesz jakies ubranka rozowe to po prostu nie odrywaj metki, zawsze zdazysz szybko odciac metke i wyprac jak sie malutka urodzi, a w razie jakby byl jednak chlopiec mozesz odsprzedac jako nowe na allegro np.

elzu - tak to będzie dla mnie gigantyczny psychiczny odpoczynek kiedy już się przeprowadzimy... Niestety atmosfera w domu ciągle jest jakaś taka napięta (wspominałam kiedyś o mojej siostrze). Staramy się wszystko szybko organizować, mój mąż biedaczek nieźlę się już nadźwigał. W niedziele chcielibyśmy tam spędzić już pierwszą nockę, ale zobaczymy czy się wyrobimy :) Wtedy trochę rzadziej będę zaglądać bo tam nie mam internetu...

aniu - myślę, że teraz już najwyższy czas zebyś odpoczeła. Nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na jakąś wiadomość o piesku. Myślę ze mozesz mieć czyste sumienie bo naprawdę duzo zrobiłaś zeby go znaleść. Nadal trzymam kciuki :*

meriva - to moje gratulacje!! :) Mam nadzieję ze Twoja dziewczynka zostanie dziewczynką już na 100% :D

Ja moze troszkę o moim synku napiszę... Tak jak wcześniej od 16 tygdonia czułam tylko kopniaczki i jakieś takie przepływanie, tak teraz normalnie czuję jak mały się przeciąga!! :D Świetne uczucie :D Ostatnio nawet pokazywałam mężowi gdzie główką się przebijał :D Określił ją jako wyrośniętą mandarynkę hehe :D

Czesc wszystkim :) Ja juz spokojna , bole przeszly, dzis gin zbadal mnie i serduszko dzidzi i powiedzial ,ze wszystko wporzadku, tylko mam dosyc twardy brzuch i przepisal mi jakies leki... Dzis juz nie boli i wszystko jest ok, dzieki za pomoc dziewczyny i ze sie martwilyscie :*
Dzis rowniez dowiedzialam sie juz, ze na milion procent bede miec synka :) wiec wkleje do odpowiedniego watku jedno zdjatko ;)
Dzieki jeszcze raz wszystkim :*

reklama
Do góry