reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Witam dziewczyny...
Słyszałyście może tą tragedie jednej z wrześniówek?
Szok, nie mogę w to uwierzyć....
Zginęła w wypadku samochodowym razem z dzidzią, osierociła 2 synków ....

reklama
AMERIE naprawdę? :szok: Straszne, brak słów......

A u nas pada, nie zanosi się na poprawę....
Z rana nic się nie chce, jeszcze przy takiej pogodzie, najchętniej wróciłabym do domku i pod kołderkę, ech...

ale akcja szkoda jej i malenstwa a tu jeszcze 2dzieci jej jak te sloneczka sobie poradza!!:-(szkoda mi takich dzidzi u mnie w rodzinie tez sa sierotki dwie ale maja juz 15lat a drugie 11lat i jakos sobie daja rade ale i tak czesto ich w polsce odwiedzalismy zeby pocieszyc i ogolnie byc przy nich w koncu to dzieci:-(

a ja mam znow zly dzien i wymioty nie chce brac tych tabledek bo sa blee ale ide zjesc sniadanko i wezme wmusze w siebie i wytrzymam jak mi sie rozpusci na dziasle bo doslownie mam dosc:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ale dziś same złe wiadomości krążą po naszym forum. :(
Przykre to wszystko ale takie jest życie. Nigdy nie wiemy co nas dziś, jutro czeka....

Ostatnia edycja:
Boże to straszne! Co musi jej facet przeżywać, czekali na dzidzię, a co rodzina masakra :-(
Wczoraj też oglądałam historie chlopaka, co siostra zginęła mu w wypadku,ale dziecko uratowali za pomocą cesarki, mała ma już 6 lat.
Przy takich zdarzeniach myślę sobie jakie życie jest kruche i jak trzeba się cieszyć kazdym dniem...

ja to dzisiaj nie zadazam przewracac oczami tyle zlych wiadomosci jeszcze kolezanka mi napisala ,ze jakas 17latka rodzila i jej macica pekla ona sie wykrwawila a dziecko zyje!!straszne dzisiaj wiadomosci, a wogole to ja nawet sobie nie wyobrarzam jak moze macica peknac!!!:-(

az mi sie dziwnie zrobilo jakos strasznie zamulam dzisiaj mam nadzieje,ze u mojej rodzinki wszystko oki na wakacjach musze zadzwonic wkoncu do nich

Witam mamuski :*

Kurde ale dzisiaj beznadziejny dzien L Same zle informacje, ehh. Mój humor to się dziś chyba nie poprawi tak mi smutno. Siedze i placze jak male dziecko L

U mnie jak zwykle nieprzespana noc. Położyłam się o 12 i dzidzi zaczela buszowac i tak do 2 i obudziłam się o 6 na siusiu i tez dostalam od razu kopniaki i koniec spania L
I jeszcze ta pogoda ;/ Cala noc padalo i rano tez. Ehh ;/

reklama
Do góry