reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Hej dziewuszki :-)

Aniu Psiak pewnie sobie biega po jakiś osiedlach i nic mu nie jest. Stawiam na to, że ktos otworzył furtkę i piesek sobie uciekł, ale na pewno trafi do domku. A może była u Was burza w nocy? Bo wiem z doświadczenia, ze owczarki strasznie się jej boją. Więc po prostu mógł szaleć na dworze i jak nadarzyła się okazja to zwiał.

A u mnie coś dziwnego :confused2:. Nie boli mnie gardło, nie mam gorączki ani kataru, ani nei kaszlę. A głos mam jakbym chorowała na jakieś zapalenie krtani albo jakbym piła cały tydzien. Kurde nie mam pojecia co jest grane:szok:. Może mutację przechodzę :szok:

reklama
ponoć czasem glos się zmienia po ciązy :-p.

Aniu - pies pewnie wróci, suczka teściów często ucieka, nie ma jej 1-2 dni a potem wraca. O zapach sie nie martw, mi ponad rok temu uciekł kot, sam sobie drzwi od balkonu otworzył - był u nas dopiero od kilkunastu dni i bałam się, że już więcej go nie zobaczę - ale wrócił po kilku godzinach. A psy mają dużo lepszy węch.

Trusia77 i mati2010, na moim pierwszym USG to nawet jeszcze nie fasolka byla tylko taki kropek :) nic.. tylko serducho.. i lekarz powiedzial "a to zastepca tronu" ehh.. niedlugo bedziemy nasze maluchy przytulac :)

ania_ch0 mam nadzieje, ze tylko wyszedl na spacerek piesek twoj, czasami jak siedzi na podworku caly czas i nagle ma okazje wyjsc gdzies dalej to moze sie poszwędac (na randke pojsc) nasz piesek tak od czasu do czasu robil.. trzymam kciuki zeby tak wlasnie bylo i zeby niedlugo wrocil (jak zglodnieje).

Zgage mam.. nie jakas straszna ale ze pierwszy raz w zyciu to przezywam heh :) kolezanki mi w pracy powiedzialy, ze jak sie ma zgage to dzidzia bedzie miala duzo wlosow.. slyszalyscie takie przypadki? :) W sumie fajnie by bylo jakby mial synek czuprynke ale lysego tez bede kochac :)

Ech te starsze osoby czasem przytruwają życie i po złości mogła otworzyć furtkę. Mam nadzieję że piesek jednak wróci. Mój właśnie zapukała łapką w drzwi i leży sobie koło mnie na podłodze.

Ale pochmurno, muszę zapalić światło bo ciemno w domu.
Co porabiacie? Ja leże bo nic nie robiłam, a mam twardy brzuszek. Wzięłąm już magnez, może przejdzie.

Byłam z tą chrypą u lekarza bo trwała od piątku i lekarz stwierdził zapalenie zatok :shocked2:. Bo dodałam jeszcze, że smarkam krwią. No i oczywiście przepisał mi antybiotyk, którego jeszcze nie kupiłam bo czekam na odpowiedz od mojej ginki, co ona na to. Kurde cos dziwne te zapalnie zatok, sama nie wiem :eek:.
A tak w ogole to miałyście jakies takie krwiste smarkanie, bo ja mam juz od dawna :confused2:

Nie miałam nic takiego, obecnie tylko mdłości, zgaga i ból brzucha...
zalgol mam nadzieję że to nic poważnego...

Ja na zgagę zjadłam mężowe Reni, bo już wytrzymać nie mogłam przed snem. Przeczytałam ulotkę i nie groźne.
Migdały nie pomagały, no chyba żebym je gryzła jeden za drugim całą noc.

reklama
zalgol wiesz ja mam katarek i mialam zapalenie zatok przed ciaza z miesiac ale poki nie bierzesz antybiotyku to kladz sie czasem z glowa wysoko polozona na podusi trzymaj nosek tak bardziej zeby z zatok wszystko splywalo do noska i bedzie przechodzilo po malutku poki antybiotyku nie masz a ja znow mam po pekane zylki w nosie i mi schdza z katarem i boli mnie nos ale da sie wytrzymac ;-)

Do góry