reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
a mialyscie taka sytulacje ze siedzicie w publicznym miejscu i podchodzi stary babsztyl i mi gada co mi wolno a co nie ze korali nie mozna nosic ,grzywki obcinac,wlosow farbowac,itd.
no encyklopedie bym napisala jeszcze u mojej mamy w pracy z takimi tekstami wyjechala moja mama uciekla a ja przez przypadek jej powiedzialam ze mnie to nie interesuje bo nie wierze w takie rzeczy i wogole zawsze bylam tolerancyjna dla starszych kobiet a tu jak na nia wybuchlam to mi sie buzia zamknac nie mogla dobrze ze nie bylo duzej imprezy tylko teatr wiec uszlo to w tloku ale i tak malpiszon mojej mamie powiedzial ze jestem nie przyjemna wiec mama powiedziala ze mam wachania nastroii i bardzo szybko sie denerwuje jak ktos mi sie narzuca hehe smiesznie to wygladalo
no encyklopedie bym napisala jeszcze u mojej mamy w pracy z takimi tekstami wyjechala moja mama uciekla a ja przez przypadek jej powiedzialam ze mnie to nie interesuje bo nie wierze w takie rzeczy i wogole zawsze bylam tolerancyjna dla starszych kobiet a tu jak na nia wybuchlam to mi sie buzia zamknac nie mogla dobrze ze nie bylo duzej imprezy tylko teatr wiec uszlo to w tloku ale i tak malpiszon mojej mamie powiedzial ze jestem nie przyjemna wiec mama powiedziala ze mam wachania nastroii i bardzo szybko sie denerwuje jak ktos mi sie narzuca hehe smiesznie to wygladalo

Trusia77
Fanka BB :)
Ale u mnie wichura i strasznie pada. Dobra chciałam ochłodzenia ale mogłoby znów wyjść i nieco pogrzać
ANIU a jak naprawdę nie dowiesz się o płci jeszcze dlugo? Ja też sobie obiecywałam ale jak zobaczyłam promocje to skusiłam się i po drugim razie już z obietnic byly nici. Ostatnio kupiłam rożki i kaftanik do szpitala.
Po całym dniu to mam mega brzuchol. Ale w pracy śmiesznie bo moja szefowa boi się że pójdę za szybko na zwolnienie i dziś np. niosła mi stertę dokumentów, i ogólnie pilnuje mnie strasznie. Boi się bardziej o mnie czy o sprawozdanie we wrześniu heh
No i kobitki dobiega koniec lipca, na miesiące to ja kończę 5mc, ech zleciało, a niedawno była taka fasolka, pamiętam jak się poryczałam na usg. Ale zebrało mi się na sentymenty...
Kładę sie bo trzeba o 7 wstać, dobrej nocki więc życzę!
ANIU a jak naprawdę nie dowiesz się o płci jeszcze dlugo? Ja też sobie obiecywałam ale jak zobaczyłam promocje to skusiłam się i po drugim razie już z obietnic byly nici. Ostatnio kupiłam rożki i kaftanik do szpitala.
Po całym dniu to mam mega brzuchol. Ale w pracy śmiesznie bo moja szefowa boi się że pójdę za szybko na zwolnienie i dziś np. niosła mi stertę dokumentów, i ogólnie pilnuje mnie strasznie. Boi się bardziej o mnie czy o sprawozdanie we wrześniu heh
No i kobitki dobiega koniec lipca, na miesiące to ja kończę 5mc, ech zleciało, a niedawno była taka fasolka, pamiętam jak się poryczałam na usg. Ale zebrało mi się na sentymenty...
Kładę sie bo trzeba o 7 wstać, dobrej nocki więc życzę!
Dzień dobry babeczki! Dzisiaj pięknie dzień mi się zaczął.
Musiałam wcześniej wstać bo nie mogłam wytrzymać z głodu, a maleństwo wierciło mi się w brzuszku chyba już od 4.00. Fajnie czuć taką więź z dzidziusiem :-) Mąż do pracy poszedł i teraz cisza zaległa w pokoju.
Wiesz Truia77 mam podobne odczucia. Niedawno fasolka, a teraz mały człowiek mi się w brzuchu wierci.
Nie mogę uwierzyć, że już za niecałe 4 miesiące maleństwo będzie z nami. Chciałabym tylko wiedzieć, czy ten mały gość jest chłopcem, czy dziewczynką.
Pozdrowienia dla wszystkich listopadowych mamusiek!!!
Musiałam wcześniej wstać bo nie mogłam wytrzymać z głodu, a maleństwo wierciło mi się w brzuszku chyba już od 4.00. Fajnie czuć taką więź z dzidziusiem :-) Mąż do pracy poszedł i teraz cisza zaległa w pokoju.
Wiesz Truia77 mam podobne odczucia. Niedawno fasolka, a teraz mały człowiek mi się w brzuchu wierci.

Pozdrowienia dla wszystkich listopadowych mamusiek!!!

Skorpionica
Witam dziewczyny 
u nas zimno i pada wkółko deszcz, a my w piątek mamy jechać nad morze a to pech buuu...
a mnie od wczoraj jakaś wredna wysypka złapała na brzuchu i piersiach wryyy...
ale jest coś pozytywnego hehe przyszło łóżeczko turystyczne dla dzieci a Małgosia nie może się nim nacieszyć. Wczoraj cały dzień w nim szalała.
Pozdrawiam i miłego dnia życzymy
u nas zimno i pada wkółko deszcz, a my w piątek mamy jechać nad morze a to pech buuu...
a mnie od wczoraj jakaś wredna wysypka złapała na brzuchu i piersiach wryyy...
ale jest coś pozytywnego hehe przyszło łóżeczko turystyczne dla dzieci a Małgosia nie może się nim nacieszyć. Wczoraj cały dzień w nim szalała.
Pozdrawiam i miłego dnia życzymy
madziaczek83
Hej.U nas całe 14 stopni,muszę wyskoczyć tylko do pobliskiego sklepu po chlebek i siedzenie w domu.Może Michał prędzej zjedzie,ale nie wiem czy pada u Niego.Korzystając z pogody mam twarde postanowienie ogarnięcia chaty
rainmanka
Witam środowo 
Ja rano zaliczyłam diabetologa po tygodniowej diecie i na szczęscie wszystko ok. Nie musze się już kłuć 6 razy dziennie tylko 2 razy w tygodniu i uważać na diete
Od niedzieli czuje też już coraz bardziej ruchy dzieciaczków a dziś w nocy chyba nieźle wariowały. Jednak się nie obudziłam tylko wkomponowało mi się to w sen i głupoty z tego wyszły straszne
A co do pogody to mieszkam na południu Polski i pada już któryś dzień. Ogólnie lepsze to niż upały ale padać by już mogło przestać.
Ja rano zaliczyłam diabetologa po tygodniowej diecie i na szczęscie wszystko ok. Nie musze się już kłuć 6 razy dziennie tylko 2 razy w tygodniu i uważać na diete
Od niedzieli czuje też już coraz bardziej ruchy dzieciaczków a dziś w nocy chyba nieźle wariowały. Jednak się nie obudziłam tylko wkomponowało mi się to w sen i głupoty z tego wyszły straszne
A co do pogody to mieszkam na południu Polski i pada już któryś dzień. Ogólnie lepsze to niż upały ale padać by już mogło przestać.
Kasiu zapisalam sie na 4d 7 sierpnia i jak tam sie nie dowiem to ja juz nie wiem :/
Aduska, ja narazie sie jakos trzymam, mysle ze duzy wplyw na to ze nic nie kupuje ma tez to ze mam bardzo duzo po Agacie wszystkiego. A uniwersalnego to nie mam ochoty kupowac, bo dla mnie to tak jak kupowac prezent ktory nie jest dla nikogo konkretnego przeznaczony
chociaz wczoraj prawie kupilam skarpetki białe z pomponami w takim pieknym pudeleczku plastikowym, ale lezaly na najnizszej polce a ja bylam w przyciasnych spodniach i to mnie powstrzymalo.
A wczoraj stala sie okropna rzecz
ukradli mi mojego owczarka niemieckiego z podworka wieczorem jak byla taka ulewa. Mam niby domofon ale taka furtke na domofon to byle blaszka mozna zamek podwazyc i otworzyc :/ rozwiesilam z samego rana plakaty bo ciagle mam nadzieje ze po prostu ktos chcial go wziac i otworzyl furtke a on uciekl
najbardziej sie martwie tym ze w niedziele sąsiadka co mieszka dwa domy dalej kamieniami w niego rzucala i wykrzykiwala zeby zamkal morde i przestal szczekac bo sie go pozbedzie
moja mama wyszla do niej i mowi niech sobie pani w leb tym kamieniem rzuci a nie w psa, po to jest pies zeby szczekal! a ona ze nie bedzie tego tolerowac i ma zamknac morde. Zakonczyla swoje wywody zdaniem WYNOCHA Z TYM PSEM! ona ma z 75 lat ale to patologia straszna, meline kiedys prowadzila na podworku i boje sie ze jakiemus pijakowi kazala za wino cos zrobic mojemu goldenkowi ;(
Aduska, ja narazie sie jakos trzymam, mysle ze duzy wplyw na to ze nic nie kupuje ma tez to ze mam bardzo duzo po Agacie wszystkiego. A uniwersalnego to nie mam ochoty kupowac, bo dla mnie to tak jak kupowac prezent ktory nie jest dla nikogo konkretnego przeznaczony
A wczoraj stala sie okropna rzecz

E
Eirema
Gość
Aniu mi 2 razy zaginął pies, i też rozwieszałam plakaty.
Raz znalazł się po tygodniu, a za drugim razem po 17 dniach.
Za każdym razem ktoś zadzwonił.
Są dobrzy ludzie na tym świecie, trzeba wierzyć że się znajdzie.
Raz znalazł się po tygodniu, a za drugim razem po 17 dniach.
Za każdym razem ktoś zadzwonił.
Są dobrzy ludzie na tym świecie, trzeba wierzyć że się znajdzie.
reklama
a powiesilas tylko na osiedlu czy dalej gdzies tez? bo ja to na trzech przystankach najblizszych i na sklepie, bo dalej nie mialam sily chodzic
jeszcze jak mama z pracy wroci to samochodem troche dalej porozwiesza, ale wystarczy ze ktos go na drugi koniec miasta wywiozl i koniec