reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Cześć dziewczynki, ja wstałam optymistycznie nastawiona na porządki ;-)
Oglądałam przed snem program o sprzątaniu, takie dwie babeczki uczą brudaski jak sprzątać, nie uważam się za perfekcyjną panią domu, bo jestem bałaganiarą, ale to co ci ludzie mieli w domu to jest koszmar. Brudne ciuchy, żarcie sprzed miesiąca, kartony, smieci i robale po pachy i żyli sobie w tym syfie jakby nigdy nic. I płaczą do kamery, że marzy i sie, aby zaprosić przyjaciół do domu :/ koszmar

my dzis jedziemy po nowy fotelik dla Agatki, bo z tego juz wyrasta, a w polowie sierpnia jedzie z rodzicami na mazury na swoje pierwsze wakacje :D Jedziemy do takiego ogromnego sklepu w ktorym jest doslownie wszyyystko dla dzieci i kobiet w ciązy, moze cos dla siebie znajde ciekawego. Nie wiem jak sie oprzec zeby nie kupic nic mojemu maluszkowi, ale narazie jestem wytrwala w swojej obietnicy ze nic nie kupie dopuki nie bede wiedziala kto u mnie mieszka :D

o witam wszystkie panie ciezarne ja niedawno wstalam tz.ogolnie o 5rano ale znow przysnelam do 12 i tak fajnie mi bylo ze bym mogla zawsze sobie tak spac gdyby nie bol w biderku ale spokojnie sytulacja opanowana antybiotyki w aptece a ja czekam za marcinem jak wroci z pracy i pojdziemy jeszcze do tego sok mi sie skonczyl a moj braciszek nie chce isc bo za goraco i czekam ogolnie noc przespalam ale i tak spac mi sie chce;-)pozdrawiam brzusie i mamusie

Ja sobie teraz mały odpoczynek "przedobiadkowy" zafundowałam,a maluszek zaczął w brzuszku właśnie buszować:-D
Pogoda u nas nieciekawa,na termometrze 18 stopni i co chwila pada lekki deszczyk:eek:
Nawet nosa na podwórko nie chce mi się wystawiać...więc się dzisiaj lenie:-)a co tam...

No i ja witam wtorkowo :), mam ranna zmiane (od 6 rano) wiec chodze caly dzien zaspana ale od poniedzialku az do konca bede pracowala juz na jedna zmiane od 8 do 16 :)

Trusia77, mi to sie siku chce prawie caly czas :), jak wychodze z domu to mysle, czy bedzie tam gdzie do kibelka isc heh :)

Kami02, pochwal sie furą dla maluszka jak wrocisz :)

agrafka_7 najlepsze jest w tym programie jak nie poznaja swojego domu po posprzataniu i placza ze szczescia..

reklama
Witam wtorkowo.
Ja dzisiaj musiałam jechać do pracy załatwić ostatnie rzeczy, ale już w domku jestem.
Zła jestem, bo wychodząc z tramwaju przechodzi się przez galerię, i zachciało mi się siku...i stałam 50 minut w kolejce!! Wiecie co nie chodzi o to stanie, ale kobietom w ciąży trudniej jest utrzymać mocz, no ale żadna pani nie miała ochoty mnie przepuścić.....wszystkie tylko patrzyły na mnie jak na wariatkę....

Do góry