reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Cześć dziewczynki, ja wstałam optymistycznie nastawiona na porządki ;-)
Oglądałam przed snem program o sprzątaniu, takie dwie babeczki uczą brudaski jak sprzątać, nie uważam się za perfekcyjną panią domu, bo jestem bałaganiarą, ale to co ci ludzie mieli w domu to jest koszmar. Brudne ciuchy, żarcie sprzed miesiąca, kartony, smieci i robale po pachy i żyli sobie w tym syfie jakby nigdy nic. I płaczą do kamery, że marzy i sie, aby zaprosić przyjaciół do domu :/ koszmar

my dzis jedziemy po nowy fotelik dla Agatki, bo z tego juz wyrasta, a w polowie sierpnia jedzie z rodzicami na mazury na swoje pierwsze wakacje :D Jedziemy do takiego ogromnego sklepu w ktorym jest doslownie wszyyystko dla dzieci i kobiet w ciązy, moze cos dla siebie znajde ciekawego. Nie wiem jak sie oprzec zeby nie kupic nic mojemu maluszkowi, ale narazie jestem wytrwala w swojej obietnicy ze nic nie kupie dopuki nie bede wiedziala kto u mnie mieszka :D

o witam wszystkie panie ciezarne ja niedawno wstalam tz.ogolnie o 5rano ale znow przysnelam do 12 i tak fajnie mi bylo ze bym mogla zawsze sobie tak spac gdyby nie bol w biderku ale spokojnie sytulacja opanowana antybiotyki w aptece a ja czekam za marcinem jak wroci z pracy i pojdziemy jeszcze do tego sok mi sie skonczyl a moj braciszek nie chce isc bo za goraco i czekam ogolnie noc przespalam ale i tak spac mi sie chce;-)pozdrawiam brzusie i mamusie

Ja sobie teraz mały odpoczynek "przedobiadkowy" zafundowałam,a maluszek zaczął w brzuszku właśnie buszować:-D
Pogoda u nas nieciekawa,na termometrze 18 stopni i co chwila pada lekki deszczyk:eek:
Nawet nosa na podwórko nie chce mi się wystawiać...więc się dzisiaj lenie:-)a co tam...

No i ja witam wtorkowo :), mam ranna zmiane (od 6 rano) wiec chodze caly dzien zaspana ale od poniedzialku az do konca bede pracowala juz na jedna zmiane od 8 do 16 :)

Trusia77, mi to sie siku chce prawie caly czas :), jak wychodze z domu to mysle, czy bedzie tam gdzie do kibelka isc heh :)

Kami02, pochwal sie furą dla maluszka jak wrocisz :)

agrafka_7 najlepsze jest w tym programie jak nie poznaja swojego domu po posprzataniu i placza ze szczescia..

reklama
Witam wtorkowo.
Ja dzisiaj musiałam jechać do pracy załatwić ostatnie rzeczy, ale już w domku jestem.
Zła jestem, bo wychodząc z tramwaju przechodzi się przez galerię, i zachciało mi się siku...i stałam 50 minut w kolejce!! Wiecie co nie chodzi o to stanie, ale kobietom w ciąży trudniej jest utrzymać mocz, no ale żadna pani nie miała ochoty mnie przepuścić.....wszystkie tylko patrzyły na mnie jak na wariatkę....

Do góry