reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
żadna pani nie miała ochoty mnie przepuścić.....wszystkie tylko patrzyły na mnie jak na wariatkę....

Amerie, i tak dobrze, że chociaż udało Ci się wejść w kolejności. Mnie się w niedzielę w kolejkę przede mną wepchnęło jedno babsko z dziewczynką lat ok. 10 :-D. I to nie, że "przepraszam ja tu stałam tylko odeszłam na chwilę", ale normalnie stanęła przede mną bez słowa. Na szczęście kabina, która się zwolniła była bliżej mnie, więc zanim ona doskoczyła, ja już byłam w środku. A za mną nie było kolejki, więc nie było się komu kłócić, że pani się wepchała.

wy tu o toaletach publicznych a ja wrocilam z apteki ale te tabletki sa wielkie blleee a te przeciw wymiotne sa takie male zolte i przypominaja mi bardzo tabletki na bakterie w moczu ktore sa okropne w smaku a mialy byc gumy na szczescie bede tak ich nikac zeby nie ciuckac ich bo okropne sa ogolnie myslalam ze dowod bedzie mi potrzebny w aptece zeby za darmo byly leki a tu nic taka mila kobitka poglaskala mnie po brzusiu kazala usiasc i po czekac na leki wiec tak 10min sie zeszlo a moglam cisnienie sobie zmierzyc bo u nas znow goraco!!a jeszcze dodam co do publicznych toalet to ja bedac na lotnisku w bydgoszczy a brzuszek bylo juz widac to nikt mnie nie przepuscil tylko jakies babsko sie pytalo czy dzidzia kopie wiec jej powiedzialam ze tak bo sisiu mi sie chce a ona ze sobie jeszcze poczekam bo nikt mnie nie przepusci bo kazdemu sie chce:wściekła/y:

violett sa gorsi ludzie moja mamuska jak byla z damiaskiem w ciazy to kobita ja z kolejki w sklepie wypchnla bo ona do pracy sie spieszy i musi szybko bo przerwa jej sie konczy a moja mamuska tez sie spieszyla i stare babsko opiepsz dostalo od kasjerki bo po znajomosci z moja mama kiedys razem pracowaly a te stare sa naaj gorsze czasem nawet z lokcia potraktuja tak jak mnie w autobusie jeszcze w polsce to jej powiedzialam glosem podniesionym zeby uwarzala bo jestem w ciazy i moze zrobic mi krzywde bo jestem drobnej postury a ona odburknela ze trzeba bylo sie nie szlajac w tak mlodym wieku zeby dziewczyna w ciazy byla myslalam ze jej te fioletowe klaki wyrwe ale sasiad byl ze mna i poprostu przegonil basko na szczescie:wściekła/y:

eve ja tez mialam niemile sytuacje w srodkach komunikacji i tez slyszlalam teksry " nie zamloda jestes na ciaze" " ilety masz dziecko lat" i takie tam, i to najgorsze sa kobiety ktore same ciaze przechodzily. wredne babska

wlasnie sa czasem takie okropne babska czasem albo ide z mama ulica w polsce i slysze za plecami dwie dewoty patrz jak idzie jak by pijana byla a ja akurat po powrocie z zakupow z wiekszego miasta podrodze zaliczylam z5razy jakies pola bo wymiotowalam i ogolnie zle sie czulam a moja mamuska mnie prowadzila do domu bo nie mialam sily sie toczyc pod gore do domu gorzej jak w maju stana pod kapliczka a ja mam akurat pod balkonem i zanim sie maj zaczyna co caly kwiecien sprzataja i raz wyszlam na balkon i bylam w obcislej bluzce i rozmawialam z sasiadem i pytal jak sie czuje a dodam ze mieszkam na 3pietrze a te suki slyszaly i z tekstem do nas a jak moze sie czuc przeciesz zle nie wyglada chora nie jest a ciaza to nie jest choroba a moj sasiad jak jej nie pojechal ze ma sie zamknac stara prukwa bo ona nie ma dzieci swoich i nie wie jak ja ciaze przechodze a on akurat przez sciane slyszal zawsze jak wymiotuje czy cos i nie dawal mi wjerzdzac zadnej chociaz on rozsadny

reklama
Do góry