reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

to was zdziwie jeszcze nie wyszlam z domu bomarcin biegiem na zakupy z kumplem polecial a ja sama tam nie dojde i czekam wyszykowana i juz 10po a ich nie ma jak tak bedzie to ich ubije noo przestraszeni chodza a ja musze czekac maluch wlasnie je platki z mleczkiem dobrze nam zrobia a ja leze z lapkiem na kolanach bo musze miec podparte plecy zrobilo sie upalnie teraz u nas tragedia

Elzu masz zgage heh ja tez tak mam i do tego drapanie dziwne a jak leze na prawym boku to czuje kwas z zoladka w garrdle paskudctwo:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
eve19 ja bym pewnei za to czekanie rozstrzelała he he. 3mam kciukasy :-)

Ale coś mi się spac dzisiaj chce :szok:. Masakra!!! A jeszcze dzisiaj na zajecia jedziemy do szkoły rodzenia. A temat dzisiejszy: Połóg :-). Dzis to dopiero te nasze chłopy bedą miały szoki ha ha ha

ELzu jaka zbiorowa odpowiedź he he he;-)
Eve19
mam nadzieję że już pojechałaś, trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :-)

W sumie moja teściowa też ciągle mówi że jestem jej ukochaną córcią (pewnie dlatego że ma dwóch synów), i mnie trochę faworyzuję, chociaż ma 2 synowe ;D

:rofl2: CIEKAWE JAKIMI MY BĘDZIEMY TEŚCIOWYMI HA HA :happy2:
Ja bym chciała mieć dobry kontakt ze swoją córą, tzn. każda mama by chyba chciała, ale chciałabym wychować ją że tak powiem 'na luzie', bez presji ... Tak żeby z każdym problemem mogła przyjść do mnie, czyli chcę jej dać wszystko czego ja nie miałam, tzn. moja mama jest kochana...ale miała mnie też późno, teraz ma 54lata i to jednak czas tej starej daty i z nią takie tematy jak antykoncepcja czy sex to tematy Tabu ... ;-)
Ale z drugiej strony nie chciałabym żeby miała charakter po mnie :zawstydzona/y:
:no: Bo co ja zrobię z takim uparciuchem :-D :-)
...ciekawe jak to będzie :-p

No dokładnie, ciekawe jakimi my bedziemy tesciowymi? No i mówi się tak, że jak sie ma syna, to trzeba go wychowac dla innej kobiety he he. Moja tesciowa zdała na celujący , zobaczymy jak ja wychowam swojego Karolka :-)

;-)uwierz mi ze mam chec ich powiesic tym bardziej ze maluch tez sie denerwuje bo nie kopie mnie wogole juz po prawej stronie martwie sie ze moze on tez ten bol czuje a te laziki poszly i nie ma ich sa gorsze od kobiet doslownie na mnie zawsze narzekal marcin ze moje zakupy trwaja 3godz a dla mnie te 30min to juz wiecznosc z tym bolem boje sie reakcji poloznej ale moze przez ten czas co ich nie ma na ostrze noze :-Di jak wroca bede im ciela wszystko za te bole;-)ciekawe co mi polozna powie pewnie bedzie jeczala ze malo waze no ale kwestia tlumaczenia mam dobra przemiane materii i juz ale kazdy mowi ze bede miala brzuch jak moja mama z dnia na dzien jej wyskoczyl taki olbrzym ze nie wierzyli a ja bylam dluga 58cm 3200waga i wogole nie bylo po mnie widac bo rodzilam sie w 30min tak mama mi mowila to byl porod o jakim marze zero mocniejszych boli i skurczy tylko stopy mamie mojej dretwialy

eve19 ja byłam pewna, ze ty już wyszłas :szok:, a o takim porodzie to każda z nas marzy :-). Ale co, marzenia nie bolą he he. Mi by wystarczyło 4 godzinki i tez było super :-). No ale zobaczymy,bedę się o to modlić. Eve to ostrz te noże. Ja zmykam zjeść obiad :-)

Hej dziewczyny! Pozdrowienia dla nowoprzybyłych:-)

Moje maleństwo przesyła mi dzisiaj w prezencie mnóstwo kopniaków. Fajnie czuć, jak się gimnastykuje.

mialam sie juz wczesniej zapytac i zapomnialam, Violett nie boisz sie sama dziecka rocznego pilnowac? ja juz z moja Agata nie zostaje sama dluzej niz godzine.. jak trzeba to na rece ją wezme, bo dobrze sie czuje i mysle ze nie szkodze ani dziecku ani sobie, ale tak zeby dluzej pilnowac to przy takim malym dziecku ciezko jest.. tym bardziej jak jest takie zywe jak Agatik

Wiece co dziewczyny! Wystraszyłam się dzisiaj ogromnie. Przed południem, gdy pochłonięta byłam porządkami domowymi nagle poczułam dziwny ból. Trwał ok. 3 godz. Przypominał trochę bóle miesiączkowe (ból podbrzusza i bóle krzyżowe). W panice położyłam się żeby przeleżeć dziwny atak. Teraz jest już ok, ale bałam się bardzo. Mam nadzieję, że to tylko z przepracowania.

reklama
Do góry