L
Lila001
Gość
A ja zycze wszystkim dobrej nocki :-) uciekam spac bo jutro rano musze wstac i nie pospie sobie:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W zależności od żródła podają że od 7 lub 10 dnia od zapylenia już beta wychodzi.dziewczyny na krew kiedy mozna isc zeby okreslila ciaze?? po tygodniu od owulacji mozna?? w 1 ciazy bylam w dniu spodziewanej @ albo dzien pozniej i babka mi powiedziala ze to ok 2 tygodnia.... a jakbym poszla w poniedzialek?? nie bedzie za wczesnie? owulke mialam piatek - sobota.
dobranoc mamusie!!!
dziewuszki pobolewa was jeszcze brzuch bo mnie tak
boje się okropnie.
nie boli cały czas ale z godzinkę ,dwie dziennie.
to tak ma być?
Wychodzę z założenia, że dopóki nie ma plamień / krwawień ani skurczów macicy, to nie dzieje się nic złego.
j
foty z dzis ze spaceru ;-)
Wczoraj powiedziałam o ciąży rodzicom... mama nie była chyba pocieszona, wspomniała coś tylko, że nie odczekałam pół roku po zabiegu. Spodziewałam się innej reakcji i trochę smutno mi się zrobiło. Życie to nie bajka. A Wy mówiłyście już komuś o ciąży?
czesc dziewczyny :-)
mysza ranny ptaszku ;-) &&& za betke