W temacie seksu to ja powiem tylko tyle, że wszystko jest pięknie, ale jakoś tak nie bardzo potrafię się skoncentrować na pieszczotach jak moje dziecko zaczyna mnie podkopywać od środka w chwili największego uniesienia. No śmiać mi się wtedy chce okrutnie i cały nastrój szlag trafia.
reklama
Trusia77
Fanka BB :)
To moze u mnie "w trakcie" w końcu zacznie kopać:-)
Witam się w sobotni poranek, zapowiada się kolejna burza od pd-zach. Grzmi już od godziny. Wczoraj było super chłodno, 2-kilk stopni dziś penie też. Fajnie
Ogarnę tylko z grubsza chatkę i jak zdrówko pozwoli to zajrzę na grilla do znajomych
Witam się w sobotni poranek, zapowiada się kolejna burza od pd-zach. Grzmi już od godziny. Wczoraj było super chłodno, 2-kilk stopni dziś penie też. Fajnie
Ogarnę tylko z grubsza chatkę i jak zdrówko pozwoli to zajrzę na grilla do znajomych
E
Eirema
Gość
Witam wszystkich z samego rana
Ja dzisiaj idę na imieniny do Anny, a jutro teść i mój tata mają też imieniny bo obaj Krzystofy więc mnie czeka troszkę imprez. Dla mojego tatki zrobię placuszek, teraz śmigam na zakupy.
Troszkę mnie martwi ta infekcja narządów, ponieważ wiadomo to antybiotyk, ale najważniejsze że mały zdrowy
Ja dzisiaj idę na imieniny do Anny, a jutro teść i mój tata mają też imieniny bo obaj Krzystofy więc mnie czeka troszkę imprez. Dla mojego tatki zrobię placuszek, teraz śmigam na zakupy.
Troszkę mnie martwi ta infekcja narządów, ponieważ wiadomo to antybiotyk, ale najważniejsze że mały zdrowy
dziewczyny macie jakieś dobre sposoby na obrzęki? cały dzień mam spuchnięte nogi a wieczorem to od kolan w dół czuję ostre mrowienie a jak wstaje to nadal opuchnięta ;/
Obłóż sobie nogi liśćmi kapusty i zawiń bandażem elastycznym, żeby nie poodpadały i tak na całą noc. Do tego podłóż sobie coś pod nogi, zeby od kolan w dół były wyżej niż biodra. A najlepiej jakby przed tym ktoś wymasował nogi (nogi, nie stopy) uciskając delikatnie na naczynia krwionośne tak jakby rękami spychał mocniej w kierunku kolan.
Oczywiście zawsze jeszcze pozostaje Lioton i inne maści tego typu.
rainmanka
Witam.
Dziś obudziła mnie burza i padał deszcz, już myślałam że się ochłodzi a tu guzik. Słońca nie ma a duszno że szok.
Wczoraj nie mogłam zasnąć bo po kolacji cukier mi tak skoczył że aż się przestraszyłam. Wypiłam 4 szklanki wody i się unormowało na szczęście Za to potem leżałam sobie a w brzuchu miałam taką orkiestrę, a jak przyłożyłam ręce to brzucha to czułam jakby kopniaczki. Tzn mam nadzieję że to było to.
Dziś rano więc znów na spokojnie przyłożyłam ręce do brzucha to był spokój tylko z jednej i drugiej strony czułam jakby bicia serduszek, z każdej strony w innym rytmie, hmm... może wreszcie dołącze do grona mam które wyraźnie czują swoje maluszki
Dziś obudziła mnie burza i padał deszcz, już myślałam że się ochłodzi a tu guzik. Słońca nie ma a duszno że szok.
Wczoraj nie mogłam zasnąć bo po kolacji cukier mi tak skoczył że aż się przestraszyłam. Wypiłam 4 szklanki wody i się unormowało na szczęście Za to potem leżałam sobie a w brzuchu miałam taką orkiestrę, a jak przyłożyłam ręce to brzucha to czułam jakby kopniaczki. Tzn mam nadzieję że to było to.
Dziś rano więc znów na spokojnie przyłożyłam ręce do brzucha to był spokój tylko z jednej i drugiej strony czułam jakby bicia serduszek, z każdej strony w innym rytmie, hmm... może wreszcie dołącze do grona mam które wyraźnie czują swoje maluszki
podgrzybek
Mama Bartocha
Na obrzęki świetnie też działa zielona herbata. Pić ile się da. Ściąga wodę idealnie. Mi pomogła.
madziaczek83
Dzisiaj miałam wizytę.Wszystko ok.Szyjka pięknie się uspokoiła i nic się nie dzieje.Odstawić mam nospę.Także jestem zadowolona.
Super pogoda się zrobiła,wkońcu sie ochłodziło i co chwile pada,ale mi to zupełnie nie przeszkadza.
Super pogoda się zrobiła,wkońcu sie ochłodziło i co chwile pada,ale mi to zupełnie nie przeszkadza.
reklama
eve19
Mama Wiki i Simona
mglaczek to ja juz sie obudzilam i czekam na foty moj maluch tez czeka wlasnie chyba zaczal kibicowac wczoraj mi zasnac nie dal do 3w nocy a teraz mnie meczy bo mnie obudzil;-)a co do tego zakupo uzaleznienia to u mnie na szczesie jeszcze tylko tesciowa i dzis moj parter stwierdzil ze ona ma imie wybrac dla mojego synatragedia o bede miala pewnie Józefa albo jakiegos innego bo w kwestii imion glosu nie mam jesli chodzi o chlopca a zakupy to juz wogole u nich szal i moj bobo wedlug rodzinki nie jest moj bo ich to jest straszne mama mi pisze ze czeka na swojego skarba a tesciowa dzisiaj z tekstem ze jej malenstwa beda przez babcie wychowywane mam chec uciec i zamknac sie jak naj dalej od nich
elzu bo mialam zapytac i zapomnialam zupelnie ty zeby dostac te pieniazki w 25tyg skladalas jakies dokumenty??bo ja wlasnie nic nie skladalam i sie martwie ze nie dostane kaski na wyprawke
elzu bo mialam zapytac i zapomnialam zupelnie ty zeby dostac te pieniazki w 25tyg skladalas jakies dokumenty??bo ja wlasnie nic nie skladalam i sie martwie ze nie dostane kaski na wyprawke
Ostatnia edycja: