reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

u nas też w końcu popadało i jest przyjemniej
właśnie zamówiłam dla dzieci łóżeczko turystyczne. Na razie przyda się dla naszej Małgosi na podróże a potem za rok dla dzidzi też tylko na wypady :)
Pozdrawiam i życzę chłodnej nocy

reklama
mglaczek ja to czekam na foto fryzurki twojej slubnej tylko chalki nie rob sobie ostatnio przegladalam fryzurki i znalazlam fajna proste wloski spiete taka z boku brylantowa duza spinka cudnie wygladaly chyba ,ze masz juz cos upatrzonego to mow i nie zapomnij suknia sie pochwalic!!;-)mati2010 witam cie serdecznie ,a jakie imionka wybraliscie ja szukalam w ksiedze imion i tak jakos doszlam bo jak wiadomo czlowiek sie ksztaltuje do imienia:-)

o u was deszczyk a u mnie chlodno ale z mila checia bym w polsce nad jeziorkiem polezala:-p

ixidixi to wiem co to znaczy mojego narzeczonego siostra urodzila chlopca 60cm albo ponad i 4cos wazyl nie pamietam mam zaniki ale w maju rodzila az przytomnosc stracila przy porodzie

Ostatnia edycja:
Witajcie, my po wizycie zadowoleni, ale jednak trochę smutni.
Moja znajoma urodziła dziecko w 6 miesiącu i maleństwo niestety nie przeżyło.... żył podobno 3 tygodnie....nie chcieli mi w domu mówić żebym się nie martwiła, a ja się przypadkiem dowiedziałam....przykre bardzo.

Amerie , Boże co za tragedia :-(!!! Kurde ja chyba bym tego nie przezyla... Jak sie podniesc po takiej tragedii. Ja myslalam ze takie malenstwa medycyna potrafi juz uratowac. Ale zycie jest brutalne...

aha to musze zerknac na relacje z twojej wizyty a co do medycyny to na pewno juz cos zdzialali w tym kierunku ale przeciesz polska 100lat za murzynami jeszcze jest wiec tylko maluszka i rodzicow szkoda!!a ja z moim maluszkiem sie lenie i zajadamy lody hmm mniam ale wiecie wczoraj sie warzylam bylo 56kg dzisiaj na wage wchodze a tu 55,5kg cos spadam na wadze :-(a ja po ciazy bym chciala tak z 70kg warzyc

Ale się wnerwiłam 2x posta mi wcięło a nic nie przycisnęłam, myszka sobie lata jak chce i na złość wciska mi wstecz:wściekła/y:
AMERIE to zdarzają się jeszcze takie smutne historie w 6mcu? Myślałam że najgorsze za nami, widać nie. Nie wyobrażam sobie takiej historii

Tym bardziej MGLACZEK chwal się, dobre wiadomości wskazane. Ja troszkę smutna bo mój przyjeżdża za tydzień i boję się, tak tak. No wiecie ostatnio na tapecie był temat - sex i mi bardzo tego brakuje, tęsknota i wogóle brak bliskosci i jak teraz byłaby okazja po m-cu to mam cykora bo on się boi że robi krzywdę i przeszkadza mu ciąża. Dziwnie to brzmi bo sory ale jego operowana przepuklina mi nie przeszkadzała Ech... Złość mnie bierze bo nie dość że daleko od siebie to jeszcze to. Ale nie poddam sie i będzie rozmowa i bielizna i wszystko co będzie potrzeba. Smutno mi jakoś z tego powodu, jakoś nie czuję się kobietą

reklama
Ale się wnerwiłam 2x posta mi wcięło a nic nie przycisnęłam, myszka sobie lata jak chce i na złość wciska mi wstecz:wściekła/y:
AMERIE to zdarzają się jeszcze takie smutne historie w 6mcu? Myślałam że najgorsze za nami, widać nie. Nie wyobrażam sobie takiej historii

Tym bardziej MGLACZEK chwal się, dobre wiadomości wskazane. Ja troszkę smutna bo mój przyjeżdża za tydzień i boję się, tak tak. No wiecie ostatnio na tapecie był temat - sex i mi bardzo tego brakuje, tęsknota i wogóle brak bliskosci i jak teraz byłaby okazja po m-cu to mam cykora bo on się boi że robi krzywdę i przeszkadza mu ciąża. Dziwnie to brzmi bo sory ale jego operowana przepuklina mi nie przeszkadzała Ech... Złość mnie bierze bo nie dość że daleko od siebie to jeszcze to. Ale nie poddam sie i będzie rozmowa i bielizna i wszystko co będzie potrzeba. Smutno mi jakoś z tego powodu, jakoś nie czuję się kobietą

Trusia doskonale Cie rozumiem, jezeli maz nie zwraca uwagi na nas to wiadomo , ze od razu kobieta czuje sie jakas aseksualna :/ Porozmawiaj z nim tak jak pisalam na innym watku :) i nic nie nie martw, bedzie dobrze

Do góry