reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Tak Aniu ja tez nie wiem kto u mnie siedzi w brzuszku, ale moj P mowi do brzusia " Antoś" i wtedy kochane szczescie kopie :)
Dzisiaj wogole daje czadu bo caly dzien kopie hehe :)

No i jak sie kapie to tez kopie chyba to lubi :)

ixidixi milo miec na forum rowiesniczki:-Dszczesliwa powinnas byc bo zakupy razem z mama dla bobasow no i jak w sierpniu rodzi to mniej wydatkow bedziesz miala bo ciuszki tez na pewno ci da po maluchach!;-)a mam pytanko twoja mama w ciazy blizniaczej jest??

Ale znowu naskrobałyście :-), tyle czytania.

My byliśmy dzisiaj w szpitalu na izbie przyjec. Byłam niezle posrana. Wczoraj wyłam, dzisiaj wyłam. Ale wszystko całe szczescie jest oki :-).
Miałam najczarniejsze mysli. Mały od 18 tyg jest bardzo , bardzo aktywny. W szczegolnosci po tym jak cos zjem. Czułam zawsze jak się przekreca a potem kopie. Rano mnie budził a wieczorem rozbudzał mega mocnymi kopniakami. A tu od wczoraj echooo... Nic.. Cisza...
Okazało się ze sie tak ułozył ze ma za małe pole do popisu i dlatego go nie czuje. Serce waliło jak oszalałe jak lekarz przykładał mi usg do brzucha. Ech...

A co do mieszkania to my po slubie mieszkalismy w małej kawalerce, w kamienicy. Pod koniec roku ją sprzedaliśmy i kupilismy wieksze, 3 pokojowe mieszkanie, z mysla własnie o powiekszeniu rodziny. Mielismy poprostu dobry start i moglismy wszystko zaplanowac. Ale dziewczyny nic sie nie martwcie , mieszkaniowe kłopoty w koncu sie uregulują :-)

Acha, no i oczywiscie witam nowe mamy :-)

oj moja mama to szczesliwa byla bardzo tylko sie martwila czy rade sobie dam sama w anglii bez pomocy rodziny a tato moj to jest zalamany cala ta sytulacja bo nie bede z jego ulubiencem tylko z chlopakiem ktorego nie lubi ale na szczescie on go tolerowac nie musi bo rodzice po rozwodzie sa i nie mieszkaja razem a mama moja zaczela sama zakupy robic dla wnusia badz wnusi w polsce juz i pewnie jak wroce to bedzie w czym przebierac;-)
A twoi jak zareagowali violett?

Ostatnia edycja:
Kurcze nie zazdroszcze problemów i dylematów mieszkaniowych.My na szczęście ten problem mamy rozwiązany bo mamy duży dom po moich rodzicach,którzy już niestety nie żyją.W tamtym roku poprzebudowywaliśmy sobie i zrobiliśmy wszystko po swojemu i jesteśmy szczęśliwi.
U nas przeszła burza,popadało i wkońcu idzie oddychać.Jutro wizyta u gina.Trzymajcie kciuki.

reklama
Pozdrawiam te mamusie, z którymi się jeszcze nie witałam! Ja również nie wiem, kto w moim brzuszku się wierci. Jeśli chodzi o imionka ... z mężem udało nam się na razie imię dla chłopca wybrać. :-) Główkujemy nad imieniem dla dziewczynki. :-)

Do góry