reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Witam dziewczynki w ten upalny dzień!!!
Dziś jestem padnięta, ale przeżyłam i jest weekend.
Elzu będzie dobrze. Za pierwszym razem też się tak martwiłam, teraz podchodzę do tego spokojniej. Nasz organizm się do tego przygotowuje. Dasz rade. Po porodzie nie ma czasu na zmartwienia trzeba działać hehe :)

a mnie niestety noga dalej ciągnie. Ehhh... znowu się zaczęło, muszę więcej się ruszać żeby się całkiem nie zastać, ale boli jak diabli. no nic wizyta we wtorek.
Pozdrawiam papa

reklama
mglaczek pytałaś o miesiące więc wklejam rozpiskę, z której korzystam:)

[FONT=&quot]1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot]
9-13 tydz.-III [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot]
14-17 tydz.-IV [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot]
18-22 tydz.-V [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot]
23-27 tydz.-VI [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot]
28-31 tydz.-VII [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot]
32-35 tydz.-VIII [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot]
36-40 tydz.-IX [/FONT][FONT=&quot]miesiąc[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

moja droga dziękuje za miłe przywitanie ja mam termin na 12listopada mam nadzieje,że wcześniej mój maluszek nie zawita;-) pozdrawiam

Dzięki dzieczyny za wsparcie i miłe słowa. Staram się nie mysleć o tym tylko przeczekać do jego urlopu. Niestety ja myśle jak Paulinka, jesteśmy istotami stadnymi i potrzebujemy bliskości. Facet to zbyt prosta maszyna, analizuje po, więc wszystko może się zdarzyć. Myślałam że już nic mnie nie zaskoczy.

Na dodatek jego ojciec leży caly czas na onkologii, zajętaa wątroba, jakeś guzy na żołądku, przerzut na kości a jakby tego mało też rak prostaty i dziś wzięli biopsję. Nadal nie znają głównego źródła, chemię dostaje
więc u mnie słabo z dobrymi wiadomościami
AMERIE wcale nie jestem silna, jakoś tak staram się nie denerwować, bo potem boli brzuch i nowy kłopot

Dziś 3 dzień w tych godzinach słyszę i czuję przelewanie w brzuchu. Czy to moga być w końcu ruchy?

No pewnie ,ze tak :) ja nie slysze, ale kopie mnie codziennie o roznych porach skacze jak szalony :) nawet teraz wlasnie hehe tylko ja czuje normalne KOPY ;P ale z poczatku jak pojawialy sie dopiero to tez byly to takie motylki, albo jakby balonik pekl w brzuszku, albo jakbym sie za duzo napila wody :)

Witajcie weekendowo:)

U nas dzisiaj od rana zimno, pochmurno i deszczowo... na termometrze tylko 22 stopnie ......

żartuje:p Upałów ciąg dalszy i od rana eksploatuje wiatrak:D

Zmykam na śniadanko i życzę Wam miłego, spokojnego weekendu i duuużo odpoczynku:)

Witam dziewczynki!!! :)

Ja w zasadzie tylko na chwilkę wpadłam się pożegnać... Dziś wyjeżdżam na wakacje i znowu zajzę do Was za jakieś 2 tyg :)

Ściskam Was wszystko mocniutko i posyłam buziaczka w każdy brzuszek :*:*:*:*

reklama
Nie jestem w stanie włączyć się w wasze dyskusje na dany temat bo mam sporo zaległości...Ale wyczytałam, że dyskutowałyście coś o zdradach facetów. Mam nadzieję, że zadna z nas to nie spotkało i nie spotka...

Ja wczoraj byłam u fryzjera i od razu lepiej sie czułam ale po nocy jestem taka spocona, że zaraz idę pod zimny prysznic :) dzisiaj sobie troszkę pospałam bo po wczasach troszkę brakuje mi snu. Dziś mojego małego wieziemy do dziadków (teściów) w góry na 10 dni to troszkę odpocznę...a tak naprawdę wezmę się do segregowania jego rzeczy i naszych muszę jakoś inaczej poprzekładać żeby ciuszki małej zmieścic. Muszę zrobić jej też troszkę miejsca. Wczoraj zrobiłam juz male zakupki ciuszkowe dla małej :)

Paulinka - wypoczywaj :)

Do góry