reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Jutro do fryzjera (chyba troszkę zaszaleję ze strzyzeniem) ;)
Paulinka ja juz od tygodnia zbieram sie do fryzjera z mysla zeby zaszalec hehe:) ale jakos nie moge sie zebrac...i to chyba dlatego ze nie mam pomyslu:)

Amerie bardzo mi przykro:( nie powinnas sie smucic..ze wzgledu na dzidziusia...ale wiem i rozumiem ze moze byc Ci ciezko...mam nadzieje ze przejdzie Ci jak najszybciej...moze czas na jakis maly wyjazd, zeby zmienic srodowsko? moze do rodzinki gdzies?? ....
Aniu trzymam kciuki niech dzidzia sie pokaze:)

reklama
Dzis mam wizytke z nagraniem u gina :) o 17:45 :) widze ze w kolejce jestem ustawiona :) Trzymam kciuki za was dziewczynki na polowkowym :))))

A czy wszystkie dziewczyny mają połówkowe w okolicach 20 tc?
Mi lekarka kazała się umówić na 23 tydzień ciąży, i dopiero za tydzień w piątek mamy połówkowe :(

A to ja nie wiem :) moze bedziesz miala bardziej widoczne hehe :)

A czy ktos wie od ktorego tygodnia jest 6 miesiac? i jak to z tymi miesiacami ?

Amerie - po prostu każde jak najwcześniej chce znać płeć maluszka;) Ja miałam po 21 tyg. Bo mi lekarz powiedział że lepiej poczekać do 21 tyg.

Hej wszystkim Ciężarówkom :)
No tak hormony szaleją, Amerie nie smuć się bo to Dzidzia odczuwa i potem może brzuszek boleć. Z jedzeniem to też ta pogoda, ja tylko bym piła i siedziała gdzieś w chłodzie, tylko gdzie go znaleźć. Rozumiem cię doskonale, teraz przyszedł czas kiedy już nacieszyłyśmy się ciążą i myślimy o porodzie i o tym czy damy radę, czy będziemy miały wsparcie i wogóle. Ja też ostatnio miewam dołki, mój jest w UK od 3 lat i widujemy się bardoz rzadko. Nie dość że nasi ojcowie mają nowotwory i są w trakcie chemioterapii to w pn dostałam maila że mój mnie zdradza, ot ludzka podłość. Szkoda gadać o tym. Nie martw się i kochana i Paulinkam ma rację, pomyśl i zrób coś dla siebie miłego, może właśnie fryzjer albo kosmetyczka? Albo zakupy? Odgoń te myśli bo szkoda zdrowia. Będzie dobrze

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści

Madziaczek słyszałąm że Włocławek i Lipno dostało wczoraj nieźle, a umnie właśnie kropi :))))))
Poza tym upał, pot leci między cyckami. Ze mną butelka wody i klawiatura :) Nic dziś nie robię w pracy bo myśleć nawet mi się niechce

Ja też siedzę od rana do wieczora sama w domu :-(
Jestem już dość długo na zwolnieniu i czasem dostaję szału w domu ale jak pomyślę, że miałabym pracować w takie upały :no:
Na szczęście w przyszłym tyg jadę nad morze tam jakoś szybciej mija czas. Mam tylko nadzieję, że po poniedziałkowej wizycie lekarz nie będzie miał zastrzeżeń.
A po powrocie same przyjemności: sesja brzuszkowa i usg 3 d naszej złotej pary :-) Planuję też zakupy komody dla maluchów, łóżeczek i wszystkiego co do nich potrzebne :-)Oj będzie się działo ale to chyba ostatnie moje tak intensywne chwile bo już mi się ciężko łazi a co dopiero poźniej

O tym połówkowym czytałam że najlepiej robic je do 24 tc bo wtedy dziecko jest jeszcze na tyle male że lepiej wszystko widać.
Choć moja koleżanka która jest w ciąży dłużej o jakieś 4 tygodnie jeszcze nie miała połówkowego a ja mam mieć dziś.

reklama
Mglaczek ja też tak myślę, nawet nie dopuszczam innem możliwości choć jak to baba podjerzliwa jestem strasznie. Ale co mogę? Wiecie różnie w życiu bywa. Myśle teraz o sobie i Maleństwo bo nie rusza się i po co nam kolejny stres. Przyjedzie za 2-3tyg na urlop to mam nadzieję że na spokojnie porozmawiamy bo telefony guzik dają. Niedługo się rozpakuję, plany są że będzie najpóźniej od poczatku listopada, potem razem w UK. Myślę że będzie ok

Do góry