Co do tematu zdradzających facetów to popieram anbar bo mam takie samo zdanie! Nie rozumiem takiego stwierdzenia:"że jak baba da to facet zdradzi bo oni tacy są" No chyba, że takie podejście mają kobiety, które nie wiążą się na stałe i chcą oszczędzić sobie tym samym cierpień.
Już w ogóle nie rozumiem kobiet z takim podejściem, które mają męża... i do tego mówią, że ufają swojemu mężowi... Jak dla mnie jedno zaprzecza drugiemu. Bo niby co wszyscy faceci są be i mogą trafić na tą złą kobietę i zdradzić a jej mąż NA PEWNO tak nie postąpi... Skoro uważają, że mężczyźni to prosty mechanizm to tak jest ze wszystkimi a nie tylko z innymi...
Ja uważam, że jeżeli facet/kobieta zdradzi to wina jest 50/50
A tak poza tym to nie ma co podnosić sobie ciśnienia zdradami bo atmosfera za oknem i tak jest gorąca
Trusia wierzę, że ze swoim mężczyzną wszystko sobie wyjaśnicie
Już w ogóle nie rozumiem kobiet z takim podejściem, które mają męża... i do tego mówią, że ufają swojemu mężowi... Jak dla mnie jedno zaprzecza drugiemu. Bo niby co wszyscy faceci są be i mogą trafić na tą złą kobietę i zdradzić a jej mąż NA PEWNO tak nie postąpi... Skoro uważają, że mężczyźni to prosty mechanizm to tak jest ze wszystkimi a nie tylko z innymi...
Ja uważam, że jeżeli facet/kobieta zdradzi to wina jest 50/50
A tak poza tym to nie ma co podnosić sobie ciśnienia zdradami bo atmosfera za oknem i tak jest gorąca
Trusia wierzę, że ze swoim mężczyzną wszystko sobie wyjaśnicie